Nyhetsbrev med senaste nytt från Olympiahallen (oh!). Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Olympiahallen - en plats (även) för VUXNA!

Olympiahallen är en mötesplats med många intressanta erbjudanden och aktiviteter för vuxna, inom både idrott och friskvård. Olympiahallen är också en plats för sociala sammankomster och samkväm med cafeteria, lounge och konferensrum samt gratis WiFi.

 • Spela tennis med en tidigare förbundskapten - hur många har fått den möjligheten?
 • Boka föreläsningar för inspiration och utveckling.
 • Boka tennis eller badminton med seniorrabatt (+65).
 • Boka racketspel och friskvård för vuxna genom våra idrottsföreningar HTK, HBK, Fenix Kampsport och Helsingborgs Yogasällskap.
 • Boka abonnemang i vårt moderna gym, billigast i stan!
 • Boka friskvård med rabatter, genom vår partner Benify, en av världens största friskvårdsportaler. Eller boka friskvård direkt genom din egen organisation.
 • Har ni andra kreativa idéer om vuxenidrott- hör med oss på oh!

Varmt välkomna!

Hjärtligt välkomna till Olympiahallen!  

Sören Hägvall

Hallchef


Racketspel för vuxna!

Spela tennis med en tidigare förbundskapten

oh! och HTK inleder ett samarbete med Lars-Anders Wahlgren med 32 års erfarenhet från tennisens värld, med bl a 4 års erfarenhet som Förbundskapten i tennis, certifierad ATP/WTA coach och många år som professionell spelare på touren.

Inspireras och utvecklas med din tennis

Vill du med kompisar eller kollegor inspireras och utvecklas som tennisspelare - boka privatlektioner med Lars-Anders, antingen för utmanande spel eller olika tränings-teman med t ex serv, volley, strategi och grundslag. Eller varför inte boka in Lars-Anders på olika spännande föreläsningar eller nya intressanta träningsupplägg över en längre period som tar din tennis till nya nivåer.
Välkommen att ta kontakt med Sören Hägvall för frågor (Hallchef, soren@olympiahallen.se)

Välkommen att kontakta Lars-Anders för bokning av speltider (wahlgrenlars@hotmail.com).


Rabatter med DROP IN för seniorer (+65)

Bokning av DROP IN kan bara ske på plats i receptionen, heltimmar gäller. Titta under banbokning för lediga tider, innan ni tar er till hallen. Rabatten gäller för seniorer från 65 år.

Klicka här för lediga tider!

Rabatt för tennis gäller vardagar mellan 08:00-15:00.

Rabatt för badminton gäller fredagar efter 15:00 och helger (hela dagarna). Gäller även pingis. 


Tennis för vuxna med HTK

HTK erbjuder SeniorTennis

HTK erbjuder SeniorTennis 1-3 ggr/vecka i grupper om max 4 spelare med erfarna tränare som Lars Anders Wahlgren, Ernst Larsson, Stuart Callaghan och Fredrik Forsander.

 

Klicka här för anmälan och mer information!

Träna med elitseriespelare 16/11

HTK bjuder in till en grym kväll den 16/11 för alla vuxna där ni först får möjlighet att träna med HTK’s elitserielag varefter vi senare genomför en Dubbelblix där man får spela med och mot nya kompisar.

 

Klicka här för mer information!

MultiSkills ny träningsform

MultiSkills . torsdagar kl 17.00-18.00 eller 19.00-20.00 är en allsidig träningsform som hela familjen, med både vuxna och barn, kan ha nytta av oavsett vilken fysisk form ni befinner er i och oavsett vilken sport ditt barn vill utöva i framtiden.

Klicka här för mer information!


Badminton för vuxna med HBK

Helsingborgs Badmintonklubb har aktivitet för alla åldrar.

 • Har du spelat tidigare?
 • Har du aldrig spelat tidigare?
 • Vill du träna med tränare i grupp eller individuellt?
 • Vill du bara spela utan tränare med likasinnade?

1) HBK motionsgrupp

Är för dig som vill svettas och jobba med likasinnade. Här kör vi hårt själva utan tränare och blandar hej vilt med både singel och dubbel.

Tränar på torsdagar mellan 19.00 – 21.00

2) HBK Senior Light med tränare

Är för dig som aldrig har spelat förut eller du som har spelat och vill bättra på dina kunskaper. Här anpassar tränaren sig helt efter dina kunskaper.  

Tränar på onsdagar mellan 18.00 – 19.00

3) HBK Motionsserie

Vår mycket populära motionsserie spelas på måndagar mellan 19.00 – 22.00. För närvarande är den indelad i två divisioner med åtta lag i varje. Man skall vara minst två personer i laget och det spelas två singlar och en dubbel i varje matchomgång.

 


Andra aktiviteter för vuxna

Kampsport för vuxna med Fenix

Jujitsu & självförsvar

I ju-jutsu ingår bl.a. frigöringstekniker, slag, sparkar, blockeringar, kast, sveptekniker, mattbrottning, nedläggningar, fasthållningstekniker och transportgrepp. Alla tekniker är kopplade till ett funktionellt rörelsemönster. Det  tränas även försvar mot angrepp med vapen. 

Brazilian Jiu Jitsu.

BJJ är en av världens mest populära kampsporter. Den består till största delen markkamp, dvs. brottning med lås och strypningar (submissions), eller newaza, men inkluderar även nedtagningar. Stilen innehåller inga typer av slag eller sparkar, även om den effektivt kan användas i kombination med dessa. Vi kombinerar TEKNIK, FYSIK och TAKTIK.

Fenix stationsträning

Fenix vill hjälpa Dig att komma i form! Detta gör vi i en trivsam miljö där vi fokuserar på att träna i grupp på våra populära STATIONSBANOR.

Vi varvar olika typer av övningar med syfte att du skall kunna förbättra din STYRKA, KONDITION, BALANS och KOORDINATION.


Yoga för vuxna med Helsingborgs Yogasällskap

1) Enstaka Yoga - Nybörjare eller van Yogi

Kom och prova – ingen är för stel för yoga utan tvärtom – den är till för att göra dig smidigare och mjukare. Här handlar det inte om att prestera utan

Kom som du är – vi tar emot dig med värme!

YOGA ÄR FÖR ALLA  – för livet, på och framför allt, utanför mattan.

Klicka här för info!

2) Shanti Yoga Center - yogakurser

SOFT FLOW & YIN. Kursen vänder sig till personer som är nybörjare i utövandet av yoga eller som inte har någon tidigare erfarenhet av yoga.

Nya kurser startar onsdag 24/10 kl 9.00 och torsdag 25/10 kl 17.45

Klicka här för info!

3) Shanti Yoga Center - PT personlig träning

Personlig träning i yoga är ett fantastiskt verktyg för dig som vill bekanta dig med yoga eller utveckla din yogapraktik.

PT-yoga används även i ett terapeutiskt syfte. Yoga är ett fantastisk hjälpmedel till självläkning. 

Klicka här för info!


Benify - håll ögonen öppna, kommer inom kort!

Vi har nu tecknat avtal med Benify. Inom kort kommer Olympiahallens tjänster, med racketspel och gym, att finnas tillgängliga i Benifys friskvårdsportal. Helsingborg Stad är ett exempel på kund till Benify, som möjliggör och förenklar hela friskvårdserbjudandet för deras 10.000 anställda. Är ditt företag partner med i Benify?

Vi skriver självklart också ut friskvårdskvitton för racketspel och gym till er som sätter in pengar på vårt digitala friskvårds- spelkonto i vårt bokningssystem.


Prova vårt moderna gym, med låga priser

Vi erbjuder Er som redan tränar i eller besöker Olympiahallen en komplett träningsgym. Köp abonnemang för en månad, halvår eller år. Vi är en av stadens billigaste gym. För klubbmedlemmar är t ex priset 1.200 kr/år och 1.500 kr/år för icke medlemmar.

Klicka här för mer information!


Om oh!

oh! är Helsingborgs största rackethall med puls för mycket inom hälsa och motion med ca 5.000 besökare varje vecka!

Klicka här för information om vår verksamhet!

Hitta hit

oh! ligger bakom Olympia fotbollsstadium (väster om). Parkering finns sydöst om hallen. Infart från korsning Filbornavägen/Jönköpingsgatan.

Klicka här för att hitta hit!


Olympiahallen, Filbornavägen 11, Helsingborg, 042-127140, olympiahallen.se, info@olympiahallen.se

Följ oss på Facebook!

facebook

Ni som inte vill ha information från Olympiahallen, klicka här.