Invigning i nya lokaler, 14 april kl 12-20

Alfhemsgatan 5, Göteborg

Lördagen den 14 april är en stor dag för ArtPhotoCollection- vi har just flyttat in i nya fräscha lokaler i Linnéstaden och öppnar upp med buller och bång med en utställning av fotograf Hanna Bouveng lördagen den 14 april mellan kl. 12 och 20. Räkna med mycket folk, skönt häng, öl från eminenta Vegabryggeriet, cava, tilltugg och naturligtvis en fin utställning.

Färger, former och strukturer

Hanna Bouveng är fotograf och kreatör från Vetlanda i mörkaste Småland. Hon lämnade tidigt hemstaden för att flytta till Hong Kong där hon studerade och arbetade med PR. Efter Hong Kong flyttade hon till Oslo innan hon tog sig vidare till New York för att först studera mode och sen börja plugga på New York Film Academy och där påbörja sin utbildning till fotograf.

Deion, New York 2017

Hannas resor och något brokiga arbetslivserfarenhet har inspirerat henne till att utforska och dokumentera samhällen genom kameran - framförallt hittar hon inspiration i miljöer och människor. I den här utställningen experimenterar hon med arkitektoniska former, samt strukturer inom mode och porträtt.

Rollick Roof, New York 2017


Som vanligt har vi öppet galleriet torsdag och fredag mellan klockan 12 – 16. Oftast är vi här även övriga veckodagar, men slå gärna en signal för säkerhets skull innan ni kommer.

För intresserade konstföreningar har vi våra populära s.k. Miniseminarier där vi berättar om fotografin som konstform med utgångspunkt från den pågående utställningen. Intresserad – boka ett besök!!


Alfhemsgatan 5, Göteborg, 0707-10 24 84, 0708-33 81 82

Du har fått detta mail för att du är kund eller har haft kontakt med ArtPhotoCollection och vår förhoppning
är att du ska ha glädje och nytta av informationen. Vill du inte ha fler mail från oss, klicka här.