Problem att läsa kärleksbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Kärleksbrev
 

 
Kurser 2018:

23 – 25 februari 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

2 - 4 mars 2018:
YONI – Fri att Njuta
Grundkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

16 – 18 mars 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

6 – 8 april 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

27 - 29 april 2018:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

4 - 6 maj 2018:
Kinky Passion
Lekfull Tantra & BDSM –
för alla, singlar och par –
med Calle Rehbinder
& Lisa Josefsson
I Stockholm

18 - 20 maj 2018:
TANTRALILA
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

31 maj – 3 juni 2018:
Kärleksretreat
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens Kursgård

17 - 21 juli 2018:
Fri att Älska

• Ny kurs!
Kärlek och Tantra för par – med Calle & Jennie Rehbinder
på Gardoussel Retreat i Languedoc, södra Frankrike

12 - 16 september 2018:
Livets Goda

• Ny kursplats!
Lyxig njutningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
i ett renässanspalats i Languedoc, södra Frankrike

20 - 23 september 2018:
Gudar & Djur
Shamanism, Tantra & ecosex – med Calle Rehbinder
& Ana Olivegren
På Skeppsuddens kursgård, Norrköping

***********

Festivaler:

26 juni – 1 juli 2018:
Sexsibility Festival

• 10-årsjubileum!
På Ängsbacka kursgård

***********

Kalendarium:

Aktuella uppgifter om våra kurser hittar du i:
Kalendariet på Cirkus Eros

***********

 
Kinky Passion

Kinky Passion Lovers

med Calle Rehbinder & Lisa Josefsson

Intensiv njutning med gränsöverskridande lek!

• Stockholm • 4 – 6 maj 2018 •

Med Lekfull Tantra & BDSM som redskap guidar Calle & Lisa dig på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, formgivna för att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva – meditativ stillhet, dynamisk livfullhet, orgasmisk extas och total närvaro – med i huvudsak din egen kropp och ditt eget känsloliv som enda redskap, under kontrollerade, lekfulla och kärleksfulla former.

Denna kurs är för dig som vill komma i djupare kontakt med din egen kropp och din egen njutning – så att du kan äga din lust istället för att din lust äger dig.

Vi går bortom de klassiska klichéerna – lack, läder och hård attityd – och fokuserar istället på närvaro, inkännande lekfullhet, där Bondage och Dominans används som verktyg för att skapa tillit och kärlek. För oss betyder Sado-Masochism att vi bortom smärtan kan nå ännu högre nivåer av extas, men även sårbarhet och innerlighet.

Genom att expandera din trygghetszon kan du i din egen takt, på dina egna villkor, utmana dina rädslor och läka sår och på så sätt hitta nya nivåer av frihet i din egen kropp. Vi skapar tillsammans ett Magiskt Rum där du kan inspireras till att upptäcka mångdimensionellt, vilka stimuli som ger mig verkligt starka och djupa upplevelser.

Kinky Passion – rep

Upplev sensationen i att dominera – eller att bli dominerad – med kärlek och omsorg som motiv, snarare än makthunger. Pröva att ge och ta emot den där sortens skön smärta som är perfekt – som inte skapar lidande, utan är verkligt njutbar, och känn befrielsen i att lämna över kontrollen till någon som binder dig – för att sedan binda någon som överlämnar sig till dig. Allt är frivilligt, allt är med ditt och din lekkamrats medgivande.

Vi använder oss av tantra, repkonst, dans, intensiv stimulering av kroppen, kunskap om kroppens anatomi, meditation, rörelse, andning och ljud – allt som fungerar, med lekfullhet och nyfikenhet som främsta drivkrafter – för att förstärka, bredda, öppna, befria. Du kan bli mer levande, mer dynamisk, mer extatisk, mer njutande, mer närvarande i nuet. Om du vill och vågar.

Kinky Passion

Upptäck BDSM på ett helt nytt sätt!

Kinky Passion är personlig utveckling med sexualiteten i fokus. Utforska din fulla kraft och potential som människa och individ. Sexualiteten är inte ett självändamål, utan snarare ett redskap, en del av ditt väsen, som kan bli din vän eller fiende, beroende på din egen attityd gentemot dig själv.

Kinky Passion är inte en parkurs. Alla är välkomna – även par. Kinky Passion är en dynamisk och lekfull kurs som passar för alla nyfikna, sexuella livsnjutare som vill ha MER – oavsett kön, ålder, relationsstatus eller sexuella preferenser. Du kan komma med din partner, ensam, eller med dina kompisar.

Med andra ord – alla är välkomna.

Kinky Passion

Dessa ämnen och fler presenteras på kursen:

  • Gränser – gränssättning och gränsöverskridande – alla har vi gränser, men har du dem där du vill ha dem? Och – respekterar du både dina egna och andras gränser? Lär dig konsten att säga nej med kraft – så att du även kan säga ja med samma kraft.
  • Konsten att binda och bli bunden – bind och låt dig bindas, och upptäck ett nytt redskap för djupa emotionella processer.
  • Kundalini Spanking – eller tantriskt smisk och smek, om man så vill – en sensuell och innerlig form av intensiv beröring. Enkla tekniker för smisk och pisk med stark närvaro och omtanke, med medvetenhet, stillhet, meditation, intensitet och kärlek; upplev ett extremt här-och-nu-medvetande, i harmoni och balans med dig själv och din partner.
  • Art of Submission – Konsten att leka med underkastelse och dominans, ur ett perspektiv av vördnad, tillit, kärlek och hängivenhet.
  • Ceremonier – ritualer och ceremonier hjälper våra sinnen att fokusera, skapar heliga rum, samt erbjuder uttryck för vördnad, lyhördhet och respekt.
  • Lek – den effektivaste vägen till det djupaste allvaret… Allt vi gör, gör vi som en lek, som en dans, med all den skönhet, lätthet och glädje som finns däri.

Kinky Passion

Tid och plats:

Stockholm, 4 - 6 maj 2018
(ändrat datum!)

Stockholm

Kursen börjar 19.00 på fredag kväll, till 22.00.
På lördagen börjar vi 10.00 och slutar senast 19.00.
På söndagen börjar vi också 10.00, och slutar senast 16.00.

Du får mer information om exakt adress och annat praktiskt efter anmälan.

Kursanmälan »

Kursavgift och villkor »

Läs mer på hemsidan om Kinky Passion »

Respons från tidigare kursdeltagare:

******************

"En helt underbar kurs!

Jag lärde mig så mycket nytt och kom till insikter om kombinationen mig & bdsm som känns magiska att ta med mig vidare ut i möten med både nya och gamla partners.

Kombinationen Calle & Lisa var genial. Som kvinna uppskattar jag att få en kvinnlig förebild och det mest spännande av allt är att just detta faktum får mig att känna mig så mycket mer tillfreds med mina maskulina sidor! Så det kan bli… ?

Jag kommer definitivt att rekommendera Kinky Passion till vänner som är nyfikna.

Tack för att ni finns och gör så fantastiska grejer!

Kram!"

AG, november 2017

******************

"Hej Calle och Lisa!

Ett stort tack för en fantastisk kurs med en bra mix av olika övningar fyllda med spänning, äventyrslusta och humor.

Calle och Lisa, ni är toppen och mycket kunniga och trevliga kursledare.

Med vänliga hälsningar"

GS, november 2017

******************

Mer respons från tidigare kursdeltagare på hemsidan »

Kinky Passion på Facebook:

Kinky Passion

Självklart måste kursen ha en evenemangssida på Facebook.
Besök gärna sidan, skriv något, och klicka även där att du ska vara med om du har bokat dig till kursen!

Kinky Passion som event på Facebook! »

Kursledare:Calle & Lisa

Calle Rehbinder har god erfarenhet av att leda och inspirera människor i ämnena sex, kärlek och samlevnad, i såväl kurssammanhang som föredrag och privat coaching.

Sedan 2003 har Calle, mestadelst tillsammans med sin hustru Jennie, hållit fler än 300 kärlekskurser  – parkurser som Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas, Kärleksretreat och Livets Goda i Bordeaux, manskurser (Mandom, Mod & Morske Män) samt kurser för både singlar och par, som TANTRALILA.

Calle håller även kurser tillsammans med andra lärare, som Andy Buru (Ecstasy Play), Ana Olivegren (Gudar & Djur), samt Lisa Josefsson (denna kurs - Kinky Passion)

Lisa Josefsson är professionell dansare och RFSU-informatör (sexualundervisare för ungdomar), och har ett starkt intresse för att sprida kunskap och inspiration till bättre och mer medvetet sexliv. Dansen har gett henne tillgång till sin egen kroppsliga njutning på ett naturligt sätt.

Lisa har också arbetat som danslärare i 10 års tid – en resa från att hålla enklare dansklasser till att utforska dansens terapeutiska kraft, och nu snarast ta grupper på starka känslomässiga resor.

Lisa har assisterat på flera av våra kurser tidigare, håller nu för andra gången kurs ihop med Calle, och har även undervisat på Sexsibility-festivalen där hon bidragit med sin smittande energi och självklara kontakt till sin egen kropp, i kurser och sessioner som kombinerar sexualitet och dans.

Läs mer om Calles & Jennies övriga kurser på Cirkus Eros! »


Calle & Jennie kramas i skogenFoto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns nu också en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på våra kärleksbrev.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Spara

Spara

Spara