Problem att läsa kärleksbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Kärleksbrev
 

 
Kurser 2018:

2 - 4 februari 2018:
Kärleksfull Beröring
Sinnliig beröringskurs för par
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

23 – 25 februari 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

2 - 4 mars 2018:
YONI – Fri att Njuta
Grundkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

16 – 18 mars 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

6 – 8 april 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

13-15 april 2018:
Kinky Passion
Lekfull Tantra & BDSM –
för alla, singlar och par –
med Calle Rehbinder
& Lisa Josefsson
I Stockholm

27 - 29 april 2018:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

18 - 20 maj 2018:
TANTRALILA
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

31 maj – 3 juni 2018:
Kärleksretreat
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens Kursgård

12 - 16 september 2018:
Livets Goda

• Ny kursplats!
Lyxig njutningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
i Languedoc, södra Frankrike

20 - 23 september 2018:
Gudar & Djur
Shamanism, Tantra & ecosex – med Calle Rehbinder
& Ana Olivegren
På Skeppsuddens kursgård, Norrköping

***********

Festivaler:

26 juni – 1 juli 2018:
Sexsibility Festival
• 10-årsjubileum!
På Ängsbacka kursgård

***********

Kalendarium:

Aktuella uppgifter om våra kurser hittar du i:
Kalendariet på Cirkus Eros

***********

 

 

 
Livets Goda i Bordeaux
– Vårt paradis i södra Frankrike –

Utsikt från slottet

Missa inte en av våra absolut hetaste kurser...

Livets Goda är utan tvekan den mest livsbejakande,
njutningsspäckade och lyxiga parkurs vi har att erbjuda.

12-16 september 2018
är det dags igen – nu på en ny plats!

Slottsmiljö

I september 2018 händer det igen! Då åker vi återigen till södra Frankrike, där vi för 15:e gången i ordningen håller vår extremt njutningsspäckade fortsättningskurs i kärlek och sex för par – Livets Goda!

Vi erbjuder denna gång Livets Goda i ett överdådigt renässanspalats från 1500-talet, ca 2,5 mil från Avignon.

Livets Goda

Några av de underbaraste upplevelserna som vi brukar erbjuda på vår kurs Livets Goda återkommer vi till även här, eftersom de passar så bra i detta kursformat. Vi varvar hela tiden tantriska sex- och kärleksövningar med fantastiska måltider och spännande utflykter. Vinprovningar på lokala vingårdar, restaurangbesök, erotisk fest och mer därtill.

Få platser kvar – skynda på att anmäla!

Fyra par har redan bokat, ytterligare några par har preliminärbokat – redan innan vi har skickat ut detta nyhetsbrev! Det finns plats för max åtta par, så det kan definitivt vara dags att kolla almanackan för september...

Livets Goda

Livets Goda är ett koncept som vi inte gärna vill ändra på alltför mycket. Men nu är vi som sagt på en ny plats, som erbjuder helt nya möjligheter. Med andra ord kan även ni som har varit med förr få uppleva helt nya sensationer om ni hänger med igen! Det finns alltid nya saker att upptäcka, nya lekar att uppleva, nya människor att lära känna. Man blir aldrig fullärd. 

Det återkommande temat är alltid att maximera njutning, genom lek, sköna sinnesintryck, härliga möten, vila och kärlek!

 Livets Goda

Chateau Garreau var underbart – men boendet på vår nya destination får oss alla att känna oss som kungar, drottningar, markiser och kejsarinnor. Rena sagoslottet, något av det mest spektakulära vi besökt – detta gäller såväl allmänutrymmen som de privata sovrummen. Chateau Garreau var en elegant herrgård – detta är i sanning ett slott, ett palats.

Detta palats har en nästan 500-årig historia – där finns t.o.m. en äkta fängelsehåla! Palatset ligger på sluttningarna till en höjd, och utsikten över landskapet kan få vem som helst att tappa andan. Som grädde på moset finns även högst upp på kullen en medeltida borg från 1100-talet, som man lätt når genom att gå en stig som passerar palatset. Måste upplevas.

Vi vill förstås utnyttja den spektakulära miljön, med en härligt dekadent erotisk fest, kanske med maskeradtema. Självklart kommer det att finnas möjlighet att ha en liten improviserad erotisk fotokurs, som tidigare år – denna gång med ännu fler fantastiska fotomiljöer att välja mellan.

MatDen underbara maten och de ljuvliga dryckerna är självklara delar av resan!

Maten är alltid en av höjdpunkterna på denna kurs, och det vill vi inte ändra på! Vår franske kock Régis Chevrot bjuder dagligen på läckerheter av sällan skådat slag – naturligtvis med det franska köket i grunden. Regis var vår kock på Chateau Garreau 2016, och vi var så enormt nöjda med hans fantastiska matlagning då, så han är med även 2018!

Området runt slottet är känt för sina viner, och vi kommer garanterat att bjuda på en hel del goda viner under kursveckan. Delikata franska ostar kan vi också lova att det blir ett gott sortiment av. Den kulinariska njutningen är med andra ord på topp, som alltid på våra kurser i Frankrike!

Erotiska festen!

Ni kan förlänga njutningen lite till! Vi erbjuder också ett B&B-arrangemang på slottet. Det finns möjlighet att stanna kvar efter kursen – för er som vill njuta ännu mer! Ni kan njuta av slottet, omgivningarna, naturen, maten, vinerna och varandra. Stanna en dag eller fler! Kontakta oss om du är sugen på det, så ordnar vi alla nödvändiga arrangemang.

Sovrum

Datum för Livets Goda:

• 12-16 september 2018!

Missa inte denna unika upplevelse!

Allt om hur du anmäler dig till Livets Goda! »

Läs mer på hemsidan om Livets Goda! »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Se bilder från den unika slottsmiljön! »

Respons från tidigare kursdeltagare:

"Tack för fem härliga dagar tillsammans med er på Chateau Garreau och Livets Goda. Det blev en kittlande resa för både kropp och själ in i det innersta av vår relation, kärlek och sexualitet. Vi lärde oss mycket om oss själva och om varandra.
Som kursledare har ni vår fulla beundran. Ni bjöd på er själva på ett fantastiskt vis. Och med kunskap, klokhet, humor, härlig värme och respekt för varje människa tog ni med oss till sådant som förr varit tabu – men som nu blev naturligt, lustfyllt och livsbejakande. "

***************************

”Dagarna på Chateau Garreau liknade inget annat vi varit med om tidigare. Vi kände oss fria och frimodiga samt trygga med er och resten av gruppen. Vistelsen och kursen talade till och öppnade alla våra sinnen. Ni ledde oss vidare från den gudomliga njutningen till livets goda på ett enastående sätt.  Vi tackar för all den goda maten, trevliga utflykter och gott värdskap. "

***************************

"Tack för en fantastisk kurs!
Efter kursen har vi i tankarna ofta flyttat oss tillbaka till de underbara dagarna på Chateau Garreau, där vi var förflyttade ut från vardagen till en helt annan värld av idel ädel njutning!
Ni har verkligen lyckats med konststycket att genom kursen locka fram "djuret" i oss. På något vis så känns det som vårt samliv kan indelas i "före och efter Garreau"! För vårt förhållande har det betytt att vi kommit varandra mycket närmare. Vi har tillsammans flyttat gränser och känt att det har fungerat.
Kursen har fört upp vår sexuella njutning till en ännu högre nivå än tidigare. Njuta tillsammans med andra bildade och kåta människor är en "höjdare" som vi gärna vill uppleva fler gånger, så vi anmäler oss här och nu till nästa kurs.
Vi har på kursen träffat många nya vänner med samma önskemål som oss, att ge den sexuella njutningen en ny dimension. Några av dem har vi hopp om att möta som vänner också efter kursen.
Stora kramar och tack till er! "

Mer respons från tidigare kursdeltagare »

 

  

 

 


Hur kommer jag med på Livets Goda?
Vad är grundkursen?

Gudomlig Njutning

Gudomlig NjutningOm du tycker att det här med kärlekskurs i södra Frankrike verkar superhäftigt, så kan det vara bra att veta att deltagande på Livets Goda förutsätter att du och din partner har varit med på någon annan kurs med oss först, företrädesvis vår grundkurs Gudomlig Njutning, eftersom Livets Goda är en fortsättningskurs.

Kursdatum 2018:

• 23-35 februari 2018 (fullbokat)

• 16-18 mars 2018 (platser kvar)

• 6-8 april 2018 (platser kvar)

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »
Läs mer om våra övriga kurser på Cirkus Eros! »

Vi har en annan sinnlig parkurs i februari!

Kärleksfull Beröring

- en relationskurs i konsten att beröra -

Föreställ dig en helg med massor av beröring, händer på hud mest hela tiden. Dina händer på din älskade partner eller din partners ljuvliga händer på din hud. Med olja, utan olja, i ett varmt rum på sköna madrasser eller massagebänk.

Kärleksfull Beröring är en relationskurs för dig och din partner. Det är en kurs för dig som vill ha och ge mer beröring. Den är för dig som vill kunna kommunicera enkelt om beröring med din partner så att ni båda ökar chansen att få det ni önskar.

Kursledare:
Jennie Rehbinder är utbildad beröringspedagog, och erbjuder behandlingar i Taktil Stimulering. Denna kurs handlar dock inte om att lära sig taktilen. Jennie delar med sig av kunskaper från såväl det taktila arbetet som från våra parkurser inom vilka vi tar in flera typer av beröring. Jennie delar med sig av sin passion för sinnlig beröring som kan se ut och kännas på flera olika sätt.

Kärleksfull beröring

Kursdatum våren 2018:

• 2 - 4 februari 2018 (platser kvar)

Respons från tidigare kursdeltagare:

******************

"Det blev så bra som vi förväntade oss. Du ger en härlig, lugn och trygg känsla när du förmedlar din kunskap till deltagarna. En av de bästa sakerna är att få vara med sin älskling en hel helg och mestadels naken utan att fokusera på något annat än njutning.”
(Lena & Mats, November 2015)

******************

"Vi tyckte mycket om helgens kurs och har fått ytterligare en dimension i vår sexuella relation vilket har medfört ökad lust och lekfullhet/fantasier
Vi tyckte mycket om lekar med plastfolie och att vara ett djur – stimulerade till lek och skratt samtidigt som det var upphetsande. Vi gillar verkligen att sex är roligt, innerligt och skönt på samma gång. Så tack för gåvan”.
(L & J, november 2015)

******************
Läs mer respons från tidigare kursdeltagare! »

Läs mer på hemsidan om Kärleksfull beröring! »
Anmäl dig till kursen! »

Calle & Jennie kramas i skogenFoto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på våra kärleksbrev.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara