Nyhetsbrev med våra bästa erbjudanden och lite av varje. 
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


NYHETSPREMIÄR

Nu ger vi dig som följer oss via vårt nyhetsbrev en exklusiv möjlighet att förhandsbeställa vårens nyheter! Nyheterna sys just nu upp och packas för leverans till vårt lager i början av april. För att stilla din nyfikenhet har vi laddat en egen "VIP SHOP" med vårens kommande nyheter tillsammans med ett urval av våra storsäljare. 

OBS!
Du kommer endast in i vår VIP SHOP under en begränsad tid och med lösenord (läs mer längre ner).

Årets modell Audrey på språng i Oksana kimono Pris 799:- Olina topp 499:- Pamela byxa 699:-
Årets modell Audrey på språng i Oksana kimono Pris 799:- Olina topp 499:- Pamela byxa 699:-

Kimonon är säsongens favorit och trendigare än någonsin. Vår kimono Oksana är färgstark, len och av modal. Den raka, vida, fina kimonon blir extra modern i det botaniska ormbunks-mönstret som vår vän Simi Gauba har designat bara för oss!
Botaniska mönster ser vi just nu i mängder i både i inredning och i mode. Ormbunken är en klassiker som vi aldrig tröttnar på. Mönstret har vi låtit ta ordentlig plats och det utgör en i ögonfallande kontrast till det strama svarta och vita som vi ju gillar att bära året runt. 

Noor klänning. Den "lilla svarta". Pris 799:-
Noor klänning. Den "lilla svarta". Pris 799:-

Är vårens färg verkligen svart? JA, JA, JA! Svart är alltid svart och ni är flera som med gråten i halsen har kommit in till oss och frågat efter en korrekt svart klänning att bära på bröllop, begravning, prisutdelning, mottagning...

Innan denna klänning blev till hade "vår" designer Simi Gauba tilldelats "The red dot award", europas finaste designpris för sin miljövänliga serie engångsartiklar för Duni. Hon ammade fortfarande sin lille son Rohan och med en kropp som fortfarande var större än vanligt skulle hon mitt i heta sommaren beträda röda mattan vid prisutdelningar i både Tyskland och Italien. Hon behövde något chict och elegant i sin storlek. Det blev sömnlösa nätter framför datorn och ändlösa timmar i storstadsbutiker i jakt på en klänning. Då kunde vi inte hjälpa henne, men nu kan vi!  
Det är storyn bakom Noor klänning. 

En favorit i ny färgställning! Ella blus 599:-
En favorit i ny färgställning! Ella blus 599:-

Turkosblå hav av den sorten som medelhavet kan bjuda på, så turkos blev vår nya nyans som vi gjort favoriterna Emma och Ella i. Bästa Birgitta i Helsingborg skrev till oss när vi lanserade Emma i cerise för snart två år sedan att "Jag tänker inte beställa något nytt från er förrän Emma tunikan kommer i turkos". Ett erbjudande vi inte kunde motstå...Det finns många sätt att påverka oss på!
Vi vet att ni är många fler som är supersnygga i turkos, eller kurtos som lilla Fanny Fay sa när hon var liten. "Mamma jag tycker om kurtos.." Gulle! Nu fyllda 24 ska hon få en turkosblå Ella blus att ha till vita jeans. 

Audrey bär Olina topp i Fern grön och Alva skjorta i mullvad. Pris 499:-/699:-
Audrey bär Olina topp i Fern grön och Alva skjorta i mullvad. Pris 499:-/699:-

De gröna influenserna sätter avtryck på årets botaniska mönster, här på Olina topp. Galet snygg att bära som den är men också fin under Alva skjorta i grönt eller taupe. Pamela byxa i vitt eller sand passar perfekt till. Eller varför inte våga mönstermixa med Paris kjolen med grön/vita ränder. Mönstermix är snyggt och mycket hett i vår!


Så här förhandsbeställer du!

Vi har laddat en "VIP SHOP" med kommande nyheter tillsammans med ett urval av våra storsäljare som passar till.
Du kommer endast in i shoppen med ditt lösenord (se nedan).
Beställ nu så har du plaggen först av alla och behöver inte vara rädd att din storlek tar slut.
Vi packar och skickar din order så fort nyheterna kommer in på vårt lager i Landskrona. Du har dina varor garanterat senast 18/4, lagom till vårens ankomst! 

OBS!

  • Detta är en tillfällig shop som endast är öppen för våra prenumeranter under perioden ONSDAG 16 MARS 2016 tom MÅNDAG 28 MARS 2016
  • Du loggar in via länken i detta brev med lösenord VIP2016   
  • Du kan endast betala med kort eller Paypalkonto. 
  • Vi skickar din order så snart varorna kommer in, du har dem senast 18 april. 
  • Bytesrätt och öppetköp gäller som vanligt i 14 dagar från det att vi skickat din order från vårt lager.
  • Önskar du hämta dina varor hos oss i butiken är du varmt välkommen in för att lägga din beställning hos oss eller lämna ett meddelande i din order!

När nyheterna kommit in på lager och i vår webbshop kan du givetvis beställa som vanligt och då mot Klarna faktura om du föredrar det. 


I vår skånska trädgård grönskar det redan...
I vår skånska trädgård grönskar det redan...

Årets längsta helg är snart här!

PÅSKEN ska bjuda oss på sol i vindstilla hörn, konstrunda, marsipanägg och långa friska promenader. Det har vi bestämt!  

På påskafton tänkte vi ändå hålla lite öppet så välkommen hit 11-14 om du har vägarna förbi. 
Tänk på att sista dag vi skickar din order innan påsk är onsdag den 23 mars runt lunchtid. Därefter går inga paket iväg förrän post-gången är som vanligt igen vilket blir på tisdagen den 29 mars. 

Vi önskar dig riktigt fina dagar denna tidiga påsk! 


När du är nära Höganäs är du nära oss!

Vi håller hus i Höganäs gamla brandstation på Centralgatan 43F (bredvid Statoil med parkering utanför dörren) där vi har kontor, showroom och butik. Alltid öppet på torsdagar 14,00-18,00. Välkommen hit!

Fanny och Cecilia alias Alice och Fay
Fanny och Cecilia alias Alice och Fay
facebookinstagrampinterestlinkedin

www.aliceandfay.com
butik.aliceandfay.com

Vi blir alltid glada när du hör av dig! 
hello@aliceandfay.com 0760 349300

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 

Vill du bara ändra din emailadress så går det bra HÄR.