Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren. Avsluta prenumeration? Klicka här.


Årets event för börsintresserade

Investomania är ett fullmatat heldagsevent med ett minimum av säljsnack. Du som är börsintresserad står i fokus! En unik möjlighet att ta del av massor av lärorika och intressanta föreläsningar om hur Du blir en bättre och mer lönsam placerare.

Välj bland ett tjugotal föredrag av absolut högsta kvalitet. Besök ett tiotal utställare från finansbranschen med unika mässerbjudanden. Dessutom ingår välsmakande lunch och fika, samt en spännande goodiebag i det låga biljettpriset.

Vår vision är att erbjuda årets finanshändelse i Göteborg, med mesta möjliga publiknytta till lägsta möjliga pris! - 670 platser fördelade i tre salar på Gothia Towers i Göteborg lördagen den 27:e februari 2016, kl 8.30-18.00! Se till att anmäla dig i tid för att säkra din plats!

Anmälan gör du enklast på hemsidan Investomania.se och se till att du bokar din plats tidigt för att få ta del av "early bird"-erbjudandet 295 kronor jämfört med ordinarie pris 995 kronor.


Tony Ugrina lyfter fram några av de viktigaste lärdomarna för att bli framgångsrik på börsen i allmänhet och att lyckas med daytrading i synnerhet. Utifrån sina egna erfarenheter vad som utmärker de som lyckas, och hur man når framgång på effektivast möjliga sätt.

Tony Ugrina går även igenom tidsmönster på börsen och hur man kan tjäna pengar på dessa återkommande företeelser. Vilken veckodag och tid på året skall man rent statistiskt sett äga aktier och går det att förutsäga en börstopp långt i förväg?

C-G Gyllenram beskriver varför just mental disciplin är utomordentligt viktigt för att lyckas med aktieaffärer. Nyckeln till bra affärer är att ”göra det rätta och inte det lätta” och att de allra bästa affärerna oftast är de som känns svårast att göra. 

Baserat på över 30 års erfarenhet lotsar C-G Gyllenram dig genom sin metodik för sålla fram de mest intressanta köpkandidaterna på börsen. Han visar hur hans dagliga arbete fungerar och förklarar initierat vad som utmärker de marknader och aktier som har stor potential. 

Tobbe har ett förflutet som mycket framgångsrik entreprenör. De senaste åren har Tobbe hunnit med att skriva 4 böcker inom trading. 

För att slippa göra dyra misstag får du på denna föreläsning ta del av de tio viktigaste framgångsfaktorerna för att lyckas som swingtrader. 

Tobbe presenterar en ny komplett swingtradingstrategi denna exklusivt för Investomania. Du kommer dessutom få en kod till strategin så att den blir enkelt att screena och köra direkt i Hitta Kursvinnare.

Kavastu har på bara två år byggt upp en enorm skara följare. Arne Talving som är hans egentliga namn, har slagit index år efter år. Med enbart aktier har han ändå lyckats överträffa börsens index med 27,5 procentenheter årligen sedan 2009.

Arne kommer att prata om hur man kan bli vinnare utan att ta större risk. Han går igenom sin framgångsrika placeringsmetodik och det tänk som gör att han utmärker sig. Se fram emot 40 minuter fullspäckade av tips, vanliga fällor och en enorm research. Ingen kommer att gå oberörd från Arnes intressanta föredrag!

Joakim Bornold är Nordnets Sparekonom. Han har 17 års erfarenhet av aktiehandel på den svenska börsen. Han har tidigare arbetat med aktie- och derivathandel på flera banker och ledande finansiella institut.

Joakim kommer närmast från börsen Nasdaq Stockholm där han var Aktie- och derivatspecialist. Han har även varit Mäklarchef för Skandiabanken. 

Joakim kommer att ge tips och råd till Dig som vill lyckas med aktiv aktiehandel. Han kommer att lyfta fram hur Nordnets mest framgångsrika och aktiva kunder handlar, vilka aktier och instrument de handlar i, och vilka deras vanligaste strategier är. Joakim kommer även att prata om det aktuella läget på börsen, och vad vi som placerare kan förvänta oss av den framöver.

Agnetha Jönsson, chefredaktör på tidningen Aktiespararen talar om hur man skaffar sig en egen investeringsstrategi och går igenom några praktiska exempel.

Lär dig tjäna pengar på börsen i alla marknadsklimat och undvik de vanligaste fällorna. Du får också en genomgång av några olika alternativ för att skydda sin portfölj när börsen faller. 

Lyckade investeringar - tur eller skicklighet?

Varför lyckas en del med sina investeringar och andra inte? Handlar investeringar bara om tur, eller är det skicklighet? Och hur kan man använda detta till sin egen fördel?

Lars Wilderäng är författare och bloggare, och driver Sveriges största oberoende ekonomiblogg Cornucopia? Lars har handlat med värdepapper sedan 1992 och har ännu inte blivit utblottad, trots att han upplevt flera börskrascher."

Lars Hansson har mångårig erfarenhet av programmering inom IT-branschen och har framgångsrikt nyttjat denna kompetens vid utvecklandet av börsstrategier.

Lars är en swing- och daytrader sedan 20 år tillbaka och brinner för strategidesign och de mentala aspekterna av börshandel. Han driver sajten MinBörs, har kört livetradingrum på webben under ett antal år och driver tillsammans med Tobbe Rosén och Stefan Bramsner det spännande projektet ST3, Swedish Turtle Trading Team. 

Lars Hansson delar frikostigt med sig av sin expertis inom börshandel i allmänhet och lönsam strategiutveckling i synnerhet. Hur tar man egentligen fram en bra strategi för framgångsrika börsaffärer och hur undviker man vanliga fällor såsom överoptimering, ”curve fitting”, och urvalstillförlitlighet?

Rikard Nilsson från Autostock pratar om möjligheterna att undvika börspsykologi genom automation. I föredraget får du också reda på hur man kan datorisera monoton bevakning och analysarbete och därigenom frigöra tid samtidigt som man utnyttjar datorernas oöverträffade förmåga att gå igenom stora mängder statistik och göra beräkningar snabbt för att hitta de mest intressanta aktierna just nu. På så vis blir det mycket enklare för dig som handlare att fatta statistiskt underbyggda beslut och lyckas med handeln.

Conny Myhrberg är Head of Sales & Marketing, ETP Nordics, BNP Paribas. Han har ett decennium av erfarenhet av ETP-marknaden (börshandlade produkter) efter att ha haft olika positioner på banker i London.

Nu är Conny baserad i Paris där han är Norden-ansvarig för BNP Paribas börshandlade produkter. 

Conny kommer att prata om trejding med riktigt hög hävstång – unlimited turbos.

Johanna Tuveson jobbar med Sales & Marketing, ETP Nordics, BNP Paribas. Johanna Tuveson lanserade tillsammans med Conny Myhrberg BNP Paribas’ ETP verksamhet i Norden under 2012.

Hon är ett välbekant ansikte från webinarierna “Tobbe spekulerar” och “Marknadspulsen”, som hon driver tillsammans med Tobbe Rosén och C-G Gyllenram. 

Johanna kommer på sitt föredrag att gå igenom börshandel med minifutures.


    


 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.