Tillsammans!

Gör en livsviktig skillnad i lidande människors liv!

 
 
 
 
 
 
 
 

Tillsammans!  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tillsammans gör vi en enorm skillnad!  

Insamlingen för Burundi-Hjälpen fortsätter trots ”Corona”. År 2020 blev ett utmanande och svårt år för alla. Jordens hela befolkning har drabbats och kommer att drabbas hårt av konsekvenserna. Därför är det helt otroligt vilket engagemang vi har sett från människor som ställer upp, från enskilda, församlingar, secondhand butiker och organisationer . 

År 2020 blir året då ni har visat att vi inte behöver ställa in, vi ställer om. Digitala insamlings-aktiviteter och Corona säkra aktiviteter genomsyrar hela insamlingen för Burundi-Hjälpen. Vi är stolta över att få vara en del av arbetet som hjälper så många människor i Burundi. Och vi vill tacka er som engagerar er och bidrar, från djupet av våra hjärtan! 

Burundi-Hjälpens projekt i Rumonge provinsen handlar om att ge befolkningen som lider en livräddande insatts med rent vatten och sjukvård. Vill du vara med?

Swisha 100 kr till 123 582 01 05 så är du med och hjälper befolkningen idag.

Tack!

/ Vännerna på Burundi-Hjälpen

*100 kr kan ge 4 människor rent vatten under överskådlig tid.

E-post: burundihjalpen@hotmail.com
Hemsida: www.burundihjalpen.se

Vi är tacksamma till er som troget står med och som gör arbetet möjligt för oss, men vi tror också att det finns fler som vill stötta. Sprid gärna Nyhetsbrevet till era vänner och kontakter. Du kan beställa det på vår hemsida.

 

Corona-viruset. Vi hör inte om några stora förändringar i landet. Inom sjukvården räknas nu "Corona" som en bland alla andra sjukdomar. Samhället fungerar som vanligt, priserna stiger på de flesta varor men marknader och handel är öppen. Handtvätt utanför kyrkor och samlingslokaler. Vårt vattenprojekt påverkas inte av några bestämmelser omkring Corona.

 

Vi arbetar med lokala partners, en investering i samhällets framtid och en viktig del av arbetet. Vi är övertygade om att det är den mest progressiva och hållbara strategin man kan tillämpa.

Din gåva är avgörande eftersom vårt arbete finansieras till 100% av våra gåvogivare där varje krona går helt till arbetet i Burundi. Ingen administration dras från insamlade medel.

Varje skänkt krona går direkt till arbetet i Burundi.

 

Vill ni få besök? Påminner om att vi gärna besöker er och berättar om Burundi-Hjälpen:s arbete. Låter det intressant? Kontakta oss på burundihjalpen@hotmail.com eller ring 070-233 79 41

 
 
 

Swish 123 582 01 05     eller     Bankgiro 473-1584