Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Inbjudan Utbildning Visual Merchandising


Välkommen till vår utbildning i Visual Merchandising. Vi vill alla öka vår försäljning och lönsamhet. Att se över verktyg och processer för visual merchandising är ett sätt att skapa en positiv försäljnings- och lönsamhetsutveckling – här får du en dag fylld av inspiration i ämnet!

Vad? Syftet med utbildning är att ge ökad kunskap & inspiration i vikten av att skapa en säljande helhet i butik - visual merchandising. Vilka verktyg har man som regionschef/butiksägare/säljare att arbeta med, och hur? Vi går igenom butiken sett utifrån ett visual merchandising perspektiv och 5P (plats, produkt, pris, promotion, personal) samt hur de alla hänger ihop och påverkar varandra. Vi ger konkreta tips på olika verktyg som kan användas utifrån goda exempel från servicehandeln likväl som inspiration & reflektioner från övrig detaljhandel.

Vem? Kursen vänder sig till dig som jobbar på marknad/kategori/koncept/försäljning/affärsutveckling hos såväl butik som leverantör. Det kan även vara en god idé att ta med ansvariga från olika avdelningar i syfte att förstärka samverkan och diskussion.

När? Torsdag 19 mars i Stockholm, Rådmansgatan 40, kl 09.30-16.30

Kursledare: Martin Skarph och Tommy Åkerblom från Code Conceptdevelopment. Martin och Tommy har tillsammans en gedigen erfarenhet inom marknadsföring, visual merchandising och konceptutveckling, från både leverantörs- och kedjeperspektiv, från flertalet branscher inom detaljhandel

Pris: Samtliga utbildningar ingår i ert medlemskap för en person per företag och utbildning. Tillkommande deltagare per företag kostar 2 995 kr.

Anmälan: Anmäl dig & dina kollegor till susanne.ankarkrans@conveniencestores.se senast den 12 mars 2020.

Välkommen önskar Convenience Stores Sweden!

Inbjudan som pdf

Convenience Stores Sweden är en branschorganisation som ägs av våra medlemmar och arbetar för handelns och den enskilde företagarens bästa. Vi ska göra vår röst hörd i många sammanhang för servicehandelns och handlarens vinning. CSS Networking Program bildades för att skapa ett än starkare samarbete mellan handeln och leverantörerna i syfte att utveckla convenience-branschen, få en högre omsättning och fler kundbesök. Genom att samlas och inspireras kring kategorispecifika frågor, såväl kategoriansvariga som övrigt berörda befattningar på respektive företag, skapar vi en förutsättning för tillväxt. Vi kan - och ska - inte samarbeta vad gäller koncept, sortiment etc, men vi kan stärka vår gemensamma bransch mot övriga konkurrerande branscher genom att inspireras & utmana varandra. Det vinner vi på tillsammans som bransch. 


Besök oss på vår webbplats eller följ oss i våra sociala kanaler.

 

facebookhomepage

 

Avsluta prenumeration 

 Skulle du vilja avsluta dessa inbjudningar eller att de går till nån annan i er organisation meddela oss.