Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken längst ner.

Colombelle Blanc 2018, Rosé d'Enfer 2017, Pittnauer Rosé 2017 


3 viner som alla passar utmärkt nu när våren äntligen står för dörren och som garanterat kommer stimulera era sinnen under hela sommarsäsongen.


Colombelle Blanc 2018

SB.70096 - 79kr

Colombelle Blanc 2018, Ny årgång och nytt pris!

Vinet säljes i helt kolli om 6 flaskor, Nu 79 kr (förut 99 kr).

TILLVERKNINGSMETOD: 80% Colombard och 20% Ugni Blanc från odlingslägen med sand och kalksten. Närheten till Atlanten ger sälta och svalka och viner med rik fruktighet och hög syra. Skörd under tidig morgon, jäsning på ståltank vid låg temperatur för bevarande av druvornas naturliga frukt och friska syra. 

SMAKBESKRIVNING: Vinet är fruktigt och lätt aromatiskt med en pigg syra och inslag av citrus, persika och exotisk frukt. I eftersmaken ett elegant inslag av mineral och örtkryddor. Passar till matig sallad, asiatisk mat och färska skaldjur. Hög drinkability, utmärkt som aperitif, en riktigt varm sommardag kan en ”Dagens” passa; - Colombelle Blanc, några isbitar, en citronskiva och toppa med Schweppes Russian eller vanlig soda. 

Ett uppfriskande vitt vin med skön syra, det blir knappast mer prisvärt än såhär, ett garanterat vin i min kyl hela säsongen, det är helt klart.

/Gonzo 


Rosé d'Enfer 2017 - SB.71378 - 119kr

Djävulens Rosé – Ett smakrikt rosévin från Saint Mont, ett kvalitetsområde i Gascogne. Druvorna Tannat, Pinenc och Cabernet sauvignon ger här ett ljust laxrosa, friskt rosévin med smak av  svarta vinbär, röda bär, hallon, lakrits med en lätt kryddig touch. God som aperitif med tapas eller skaldjurs-canapé, till rökta räkor eller vitlöksfrästa räkor. Finns även på magnum!

4 Getingar / Expressen - 91p /Decanter Wine Awards 2018
GOLD / Concours Général Agricole de Paris 2018 - Fynd!
 /Dina Viner 2018 -12


Pittnauer Rosé 2017

SB.76829 - 139kr

Juvelen på kronan eller kronan på juvelen? 50% Zweigelt, 40% Blaufränkisch, 10% St. Laurent från kalkrika jordar i Gols nordöst om Neusiedleersee där klimatet ger fullt mogna druvor under lång mognadsperiod. Druvorna handskördas och Jäser med naturlig jäst, mognar 6 månader på ståltank på sin jästfällning (sur lie) för extra komplexitet.
SMAKBESKRIVNING: Ljusrosa färg. Rikt fruktig, torr och frisk smak med inslag av hallon, blodgrape, persika, lime, örter och mineral. Utmärkt aperitif och sällskapsvin samt till plockmat och lättare maträtter. 

Fynd /Allt om Vin Stora vinguiden 2019-1 - Årets Vinare 56 p/ Allt om Vin 
Livets Goda - ”20 Roséfavoriter”  - Fynd /Dina Viner - 5 p/DN-Alf Tumble


EU:s nya dataskyddsförordning GDPR trädde i kraft 25 maj, med anledning av det vill vi informera er som är mottagare av nyhetsbrevet om att er mailadress finns i vårt register, men inga övriga personuppgifter.

Vill ni avregistrera er från vårt nyhetsbrev är det enkelt att göra det via länk längst ner. Vill ni veta mer om vår uppdaterade dataskyddspolicy, vänligen kontakta oss på info@wickedwine.se

 

www.wickedwine.se

facebook.com/wicked.wine
instagram.com/wickedbeersociety
instagram.com/wicked_wine_club

twitter @ww_crew

 

---

Skicka vidare till en kollega

 

---

Telefon: 08-544 723 53 | info@wickedwine.se 

 

Som mottagare av detta nyhetsbrev ska du vara minst 25 år gammal och medveten om att det innehåller information om produkter med alkohol. Om detta inte stämmer ber vi dig att avregistrera dig på länken nedan.

 

Din epost är registrerad antingen genom formulär på wickedwine.se eller att du har skrivit upp dig på någon av våra tävlingar på mässor och provningar.

 

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev.
Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.