Problem att läsa kärleksbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Kärleksbrev
 

 
Kurser 2019:

22 – 24 februari 2019:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

8 – 10 mars 2019:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

22 - 24 mars 2019:
Yoni - Fri att Njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

29 – 31 mars 2019:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

12 - 14 april 2019:
TANTRALILA
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

3 – 5 maj 2019:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

10 - 12 maj 2019:
Kinky Passion
Lekfull Tantra & BDSM –
för alla, singlar och par –
med Calle Rehbinder
& Lisa Josefsson
I Stockholm

30 maj – 2 juni 2019:
Kärleksretreat
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens Kursgård

22 - 26 juli 2019:
Fri att Älska

• Ny kurs!
Innerlig Tantra för par –
med Calle & Jennie Rehbinder
på Gardoussel Retreat i Languedoc, södra Frankrike

11 - 15 september 2019:
Livets Goda

Lyxig njutningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
i ett renässanspalats i Languedoc, södra Frankrike

***********

Festivaler:

25 – 30 juni 2019:
Sexsibility Festival
På Ängsbacka kursgård

***********

Kalendarium:

Aktuella uppgifter om våra kurser hittar du i:
Kalendariet på Cirkus Eros

***********

 
Livets Goda

Upplev vår mest spektakulära kurs...

Livets Goda är utan tvekan den lyxigaste, mest
exklusiva och njutningsfyllda parkurs vi har att erbjuda.

• 11-15 september 2019

Kursen 2018 blev en succé – det finns platser kvar!

Slottsmiljö

I september händer det igen! Då åker vi återigen till södra Frankrike, där vi för 16:e gången i ordningen håller vår extremt njutningsspäckade fortsättningskurs i kärlek och sex för par – Livets Goda!

Vi erbjuder även i år Livets Goda i ett överdådigt renässanspalats från 1500-talet!

Första kursen vi hade på det nya stället blev över förväntan, och eftersom vi nu har lärt känna palatset och dess egenheter, samt en del av omgivningarna, kan vi höja kvaliteten ännu lite till i år.

Livets Goda

Några av de underbaraste upplevelserna som vi brukar erbjuda på vår kurs Livets Goda återkommer vi till även här, eftersom de passar så bra i detta kursformat. Vi varvar hela tiden tantriska sex- och kärleksövningar med fantastiska måltider och spännande utflykter. Vinprovningar på lokala vingårdar, restaurangbesök, erotisk fest och mer därtill.

Få platser kvar – skynda på att anmäla!

Det finns fortfarande plats för några få par till. Om ni är sugna är det definitivt dags att kolla almanackan för september...

Livets Goda

Livets Goda är ett underbart koncept som vi inte gärna vill ändra på alltför mycket. Men nu är vi som sagt på en ny plats, som erbjuder helt nya möjligheter. Med andra ord kan även ni som har varit med förr få uppleva helt nya sensationer om ni hänger med igen! Det finns alltid nya saker att upptäcka, nya lekar att uppleva, nya människor att lära känna. Man blir aldrig fullärd, aldrig färdig. 

Det återkommande temat är alltid att maximera njutning, genom lek, sköna sinnesintryck, härliga möten, god mat och dryck, vila och kärlek!

På poolkanten

Chateau Garreau var underbart – men boendet på vår nya destination får oss alla att känna oss som kungar, drottningar, markiser och kejsarinnor vid hovet.

Detta är helt enkelt ett sagoslott, definitivt det mest spektakulära vi någonsin hållit kurs i – det gäller såväl allmänutrymmen som de privata sovrummen. Chateau Garreau var en elegant herrgård – detta är i sanning ett slott, ett palats.

Slottet

Palatset har en nästan 500-årig historia – där finns t.o.m. en äkta fängelsehåla, längst ner under huvudtrappan! Palatset ligger på sluttningen till en kulle, och utsikten över landskapet kan få vem som helst att tappa andan. Som grädde på moset finns även högst upp på kullen en medeltida borg från 1100-talet, som man lätt når genom att gå en stig som passerar palatset. Måste upplevas.

Vi vill förstås utnyttja den spektakulära miljön, med en härligt dekadent erotisk fest, kanske med maskeradtema. Möjligen kommer vi även i år arrangera en liten improviserad erotisk fotokurs, som tidigare år – denna gång med ännu fler fantastiska fotomiljöer att välja mellan. Eller så hittar vi på något annat spännande!

Slottet
Den underbara maten och de ljuvliga dryckerna är självklara delar av resan!

Maten är alltid en av höjdpunkterna på denna kurs, och det vill vi inte ändra på! Vår skicklige franske kock Régis Chevrot bjuder dagligen på läckerheter av sällan skådat slag – naturligtvis med det franska köket i grunden, förgyllt med lokala Côtes du Rhône-viner av hög kvalitet.

Regis var vår kock på Chateau Garreau 2016, samt på vår senaste Livets Goda i september, och vi var så enormt nöjda med hans fantastiska matlagning då, så han är med även 2019!

Besök på vingård

Området runt slottet är känt för sina viner, och vi kommer garanterat att bjuda på en hel del goda viner under kursveckan – mer exklusiva viner de vi drack i Cadillac.

Vi besöker förstås också en lokal vingård, på lagom promenadavstånd. Den kulinariska njutningen är med andra ord på topp, som alltid på våra kurser i Frankrike!

SovrumDatum för Livets Goda:

• 11-15 september 2019!

Missa inte denna unika upplevelse!

Allt om hur du anmäler dig till Livets Goda! »
Läs mer på hemsidan om Livets Goda! »
Läs respons från tidigare kursdeltagare! »
Se bilder från den unika slottsmiljön! »


Livets Goda

Respons från tidigare kursdeltagare:

"Hej!

Nu har vi kommit hem och landat i oss själva.
Vill ännu en gång tacka för en underbar vecka i Frankrike, vi är helt lyriska. Ni är så fantastiska och bjuder på er själva vilket gör att vi kan njuta och ha det bra!"

**************************

"Hej ni sköna!

Vi hade höga förväntningar på kursen och innan vi kom till Frankrike pratade vi mycket om förväntningarna på nya utmaningar, kunna prova på nya sätt att njuta. tänja på våra gränser, närhet och njutning med varandra, tid att reflektera och allt det fick vi. Men mest förväntning hade vi på att det skulle finnas andra intressanta människor att utbyta tankar och erfarenheter med och som en bonus vågade vi oss på att hoppas på att hitta något par för gemensam njutning…. och vi fick allt vi vågat hoppas på. ?

Väl hemma svävar vi ännu en bit över marken trots vardagen som anfaller, vi är höga på upplevelser och vill tacka er som tror på er och orkar genomföra detta för alla oss nyfikna. Tack. Fortsätt på er väg och fortsätt vara rädda om varandra i allt slit, fortsätt dyrka lek och njutning och dela mer er, vi är många som vill följa er och säkert ännu fler som skulle behöva och vilja om de bara visste att ni fanns…

Tack än en gång för sköna dagar. Det här skall vi leva gott på in över hösten."

***************************

"Dagarna på Chateau Garreau liknade inget annat vi varit med om tidigare. Vi kände oss fria och frimodiga samt trygga med er och resten av gruppen. Vistelsen och kursen talade till och öppnade alla våra sinnen. Ni ledde oss vidare från den gudomliga njutningen till livets goda på ett enastående sätt.  Vi tackar för all den goda maten, trevliga utflykter och gott värdskap. "

***************************

"Tack för en fantastisk kurs!
Efter kursen har vi i tankarna ofta flyttat oss tillbaka till de underbara dagarna på Chateau Garreau, där vi var förflyttade ut från vardagen till en helt annan värld av idel ädel njutning!
Ni har verkligen lyckats med konststycket att genom kursen locka fram "djuret" i oss. På något vis så känns det som vårt samliv kan indelas i "före och efter Garreau"! För vårt förhållande har det betytt att vi kommit varandra mycket närmare. Vi har tillsammans flyttat gränser och känt att det har fungerat.
Kursen har fört upp vår sexuella njutning till en ännu högre nivå än tidigare. Njuta tillsammans med andra bildade och kåta människor är en "höjdare" som vi gärna vill uppleva fler gånger, så vi anmäler oss här och nu till nästa kurs.
Vi har på kursen träffat många nya vänner med samma önskemål som oss, att ge den sexuella njutningen en ny dimension. Några av dem har vi hopp om att möta som vänner också efter kursen.
Stora kramar och tack till er! "

Mer respons från tidigare kursdeltagare »

 

Kyss vid poolen

Så – hur kommer jag med på Livets Goda?
Vad är grundkursen?Gudomlig Njutning

Om du tycker att det här med kärlekskurs i södra Frankrike verkar superhäftigt, så kan det vara bra att veta att deltagande på Livets Goda förutsätter att du och din partner har varit med på någon annan kurs med oss först, företrädesvis vår grundkurs Gudomlig Njutning, eftersom Livets Goda är en fortsättningskurs.

Om ni inte har varit med på Gudomlig Njutning, så finns det flera möjligheter under våren. Vi har haft en kurs i januari, men det finns fortfarande tre kurstillfällen fram till sommaren.

Gudomlig Njutning

Kursdatum våren 2019:

• 22 - 24 februari 2019 (platser kvar)

• 8 - 10 mars 2019 (platser kvar)

• 3 - 5 maj 2019 (platser kvar)

 

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »

Läs mer om våra övriga kurser på Cirkus Eros! »

Calle & Jennie kramas i skogen
Foto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på våra kärleksbrev.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Spara

Spara

Spara

Spara