Problem att läsa kärleksbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Kärleksbrev
 
 
Kurser 2018:

24 - 26 augusti 2018:
Yoni - Fri att Njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

12 - 16 september 2018:
Livets Goda

• Ny kursplats!
Lyxig njutningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
i ett renässanspalats i Languedoc, södra Frankrike

20 - 23 september 2018:
Gudar & Djur
Shamanism, Tantra & ecosex – med Calle Rehbinder
& Ana Olivegren
På Skeppsuddens kursgård, Norrköping

28 – 30 september 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

12 - 14 oktober 2018:
TANTRALILA
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

19 – 21 oktober 2018:
Gudomlig Njutning
Nytt datum!
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

9 – 11 november 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

16 – 18 november 2018:
Gudomlig Extas
Nytt datum!
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

23 – 25 november 2018:
Tranceformation Impro
Dynamisk och lekfull kurs i teaterimprovisation –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

7 - 9 december 2018:
Kinky Passion
Nytt datum!
Lekfull Tantra & BDSM –
för alla, singlar och par –
med Calle Rehbinder
& Lisa Josefsson
I Stockholm

14 – 16 december 2018:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

***********

Kurser 2019:

30 maj – 2 juni 2019:
Kärleksretreat
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens Kursgård

22 - 26 juli 2019:
Fri att Älska

• Ny kurs!
Kärlek och Tantra för par – med Calle & Jennie Rehbinder
på Gardoussel Retreat i Languedoc, södra Frankrike

***********

Kalendarium:

Aktuella uppgifter om våra kurser hittar du i:
Kalendariet på Cirkus Eros

***********

 

Calle & Jennie badar

– Liten sommarrapport –

Varmaste sommaren i mannaminne!

Det har varit en extremt ovanlig tid – för att vara en svensk sommar helt sensationell. Värmen som aldrig slutar, sjöar med vatten som är varmare än Medelhavet, solbränna, mycket vatten, mycket glass, långsammare tempo på allting. Underbart – inte för bönder och skogar, eller för dem som känner ett inre tvång att grilla, men för oss andra. I skrivande stund har vi faktiskt haft lite regn och svalka – lite som en normal svensk sommar – men vi har inte sett slutet på värmen än, tror jag.

Vi har dock ändå varit mycket aktiva på fler sätt än ett – vi har hållit kurser, som t.ex. vår stora Kärleksretreat på Skeppsuddens kursgård som en inledning på sommaren (i år större än någonsin - 17 par!), och vi har deltagit med ett antal mini-workshops på Sexsibilityfestivalen (som vanligt) – för tionde gången sedan starten 2009 – och vi har varit på Gotland, som vanligt. Och mycket annat skoj.

Detta har hänt:

Dotted lineKärleksretreat

Paradiset på jorden ligger då och då i Norrköpingstrakten, på en kursgård vid Bråviken. För sjätte året i ordningen har vi under första långhelgen i juni återigen hållit vår underbara Kärleksretreat, en orgie i njutning, sensualism, erotik, upplevelser, insikter, mat och dryck, sol och bad, på Skeppsudden, Sveriges kanske vackraste kursgård.

Skeppsuddens kursgård

Vi har bjudit på upplevelser – oljeglidning, erotisk fest med playparty, fantastisk mat och goda drycker, kurspass med sensationer som fokus – såväl yttre som inre – lekfull BDSM och lekfull tantra. Vädret tillät även en del aktiviteter utomhus, för de som så önskade.

Kärleksretreat

Vår Kärleksretreat är populär – många vill komma igen, och igen. Faktum är att vi redan har några bokade par till nästa års kurs (30 maj – 2 juni 2019 – som vanligt första långhelgen i juni), så det kan vara en god idé att inte vänta för länge med att anmäla sig...

Läs mer på hemsidan för vår Kärleksretreat! »

Dotted lineSexsibilityfestivalen

Sexsibilityfestivalen

För tionde året i rad hölls denna unika festival, och för femte året på Ängsbacka kursgård. Vi har varit med varje år sedan starten 2009, och hållit allehanda workshops med olika teman. Så även i år.

I år gjorde vi lite annorlunda, på så sätt att Calle var med hela veckan, och Jennie kom enbart en dag, för att hålla parkurs tillsammans med Calle – för att vi skulle kunna vara representerade hela veckan, men inte behöva ha barnvakt i flera dagar för vår dotter.

Kroppsmålningsworkshop

Som vanligt lyckades vi dela med oss av flera härliga workshops till festivaldeltagarnas glädje – Calle höll sin extatiska och lekfullt kreativa kroppsmålningsworkshop; Playful Tantric Body Painting, samt tillsammans med Lisa Gustafsson sin smiskworkshop – Kundalini Spanking Tillsammans höll Jennie & Calle en sensuell, sexuell och kärleksfull workshop för par – The Art of Devotion. Calle trummade dessutom på Lisa Gustafssons sexiga dansworkshop Shake it Loose. Väldigt mycket skoj, utmanande, utvecklande, sexigt och njutbart, med andra ord.

Vi fick även möjlighet att gå på några workshops med andra lärare, roligt och nödvändigt för oss som annars alltid håller rummet för andra.

Läs mer på hemsidan för Sexsibilityfestivalen! »

Dotted line

Fotoprojekt

Saara på Ängsbacka

Två spännande fotosessioner med en superbra kinkymodell hann Calle också med under Sexsibilityfestivalen. Ett vackert urval av dessa bilder har precis dykt upp upp i varsitt galleri på Cirkus Eros – kolla gallerierna!

Se galleriet: Bergtagen »
Se galleriet: Främling på spår »

Dotted lineGotland

Hippiefamiljen på Gotland

Det kanske verkar lite tjatigt, men vi älskar Gotland. För femte året i rad åkte vi med vår sköna hippiebuss Blixten till Gotland för att semestra.

Calle inledde med att som vanligt delta i Almedalsveckan – återigen som paneldebattör hos tidskriften Syre, i en diskussion om samma ämne som förra året – Har vi rätt att bestämma över våra egna kroppar? Förra årets debatt resulterade i att Syre beställde en artikel av mig, till julnumret, samt att ämnet även togs upp i årets Almedalenvecka. Det blev en bättre, mindre spretig debatt i år, och det var bra.

Min artikel i Syre: Vem bestämmer över oss och våra kroppar? »

Debatt om kroppsligt självbestämmande

Utöver detta politiska inhopp valde Calle att hålla Almedalsveckan till mer av ett skönt socialt event, för att träffa vänner och bekanta, mingla, äta god mat, bada och ha det mysigt. Bra strategi.

Efter några få dagar på Almedalsveckan sammanstrålade vår lilla familj och åkte som vanligt på en härlig semester Gotland runt, med vår sköna buss. Sol och bad, campa på vackra platser, äta gott, gå på Cirkus Brazil Jack och Kneippbyn med Disa – varför ändra ett vinnande koncept?

Hippiecamp på Fårö


Fester, Pride m.m.:

Under veckan för Stockholm Pride var Calle med på två kinkyfester för att demonstrera pisk och smisk, för dem som ville pröva på. Först Technobastun, en stor dansfest med discjockeys i flera rum, och så detsamma en vecka senare på en fest med Dekadance. En stor mängd ville pröva, och många blev också intresserade av våra kurser.

Den kurs jag framför allt puffade för var förstås Kinky Passion, men många var också intresserade av våra andra kurser, inte minst par, som var nyfikna på våra parkurser.

Festbilder - Technobastun & Dekadance


Media:

I webb-TV-programmet Sex med Smail, på Viafree, berättar och guidar Calle i ett litet hemma-hos-reportage om Kama Sutra. Väldigt kort, med både prat och övningar, och sen nerklippt ännu kortare, som det ska vara i tuggummi-TV. Men roligast var nog ändå komikern Nisse Hallbergs kommentar om mig i studion:

"Han hade ett jävla lugn. Alltså, jag har aldrig sett en så kamasutrig aura som på den gubben. Det kändes som att han är för knulla, som Edward Blom är för smör - han kunde det där."

Sex med Smail

Dotted lineFöreningen Mensa har en medlemstidning som heter Legatus Mensae, och de brukar ha temanummer. Sommarnumrets tema var relationer, och till den skrev Calle en artikel om Nio sätt att älska, vår egen förklaringsmodell för olika sätt att uttrycka och ta emot kärlek – även med våra bilder. Det blev en mycket koncentrerad text, men den blev mycket uppskattad!

När det finns tid ska texten läggas upp på Cirkus Eros också.

Legatus Mensae

På gång framöver:

Dotted lineVår kursverksamhet

I höst går vår kursverksamhet in på det 15:e året, och det känns förstås underbart att vi kan leva på att sprida kärlek, njutning och glädje till alla som kommer till våra kurser, och att vi har haft privilegiet att få göra det så länge.

Parkurser

Hösten är fullspäckad med kurser – YONI, Gudar & Djur, Livets Goda, Gudomlig Njutning, Gudomlig Extas, TANTRALILA, Kinky Passion, Tranceformation Impro m.m.

Vi har berättat mycket om alla våra kurser i flera nyhetsbrev nu, så det får räcka med en kortfattad notis på detta sätt. Övergripande beskrivningar för alla våra kurser finns på hemsidan (Cirkus Eros), och vill du veta mer har varje enskild kurs också en egen hemsida.

Läs mer om våra kurser på Cirkus Eros! »
Dotted line
Coaching

Calle tar emot klienter för kvalificerad rådgivning och coaching till både enskilda och par, gällande kärlek, relationer och sex. Även professionella terapeuter som i övrigt kan vara hur kompetenta som helst, kan drabbas av samma skam och tunghäfta så fort det handlar om sex. Därför kan dessa problem upplevas som olösliga. Men det behöver de alltså inte vara.

Vi har stor erfarenhet av de flesta frågor som rör kärlek, sex och relationer, och har absolut inga rädslor eller nojor kring några ämnen som du eventuellt oroar dig för.

Läs mer om vår coaching på Cirkus Eros! »

Dotted lineTaktil stimulering

Jennie tar emot klienter för taktil stimulering. Kom och njut av beröring. Under behandlingen ligger du på en massagebänk i ett uppvärmt rum, under handdukar och filt och får beröring med varm sesamolja av närvarande händer. Låter det mysigt? Boka en elller flera behandlingar.

Läs mer på hemsidan om Jennies behandlingar! »


Calle & Jennie kramas i skogenFoto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns nu också en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på våra kärleksbrev.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Spara

Spara

Spara