Nyheter och information

Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Avenytt - nyhetsbrevet från Avenyn


Avenyn möter Uno Svenningsson

Man kan nog lugnt säga att de allra flesta som var med på 80- och 90-talen vet vem Uno Svenningsson är. Sedan senaste upplagen av ”Så mycket bättre” har också den yngre generationen fått ett ansikte till låtar som de känner igen.

Nu kommer Uno Svenningssons åttonde soloplatta, ”Andras sånger”. I samband med skivsläppet gör han en turné som avslutas i Göteborgs Konserthus. När vi träffar honom på Götaplatsen berättar han att även om han inte är en storstadsbo så har Göteborg och Avenyn en plats i hans hjärta.


Fira kärleken på Avenyn vecka 7

Varför bara fira kärleken en dag om året när man kan fira den i en hel vecka? I Göteborg blir Alla Hjärtans Dag hjärtligare och därmed Avenyn också!

Kom till Avenyn för hitta en fin present till din kärlek, din bästa vän eller kollega. Unna dig eller någon du håller kär en behandling hos någon av alla våra skönhetssalonger eller gå ut och ät en mysig middag tillsammans. Vi tipsar om vad butikerna, restaurangerna, hotellen och alla våra verksamheter kring Avenyn erbjuder denna vecka.


Årets första Avenyprofil

Årets första Avenyprofil är Anette Eliasson på Stadsbiblioteket. Under 2018 presenterar vi en ny Avenyprofil varje månad.

Med varje Avenyprofil följer några korta frågor och svar. Dessa kommer du kunna läsa både här på vår avenyn.se men också på vår Instagram.

 


Bästa caféerna på och kring Avenyn

Sugen på kaffe och kaka? Oavsett vad du är ute efter, så kan du på och kring Avenyn hitta det café som passar dig bäst. Här finns allt från konditorier till take away. Hitta bästa fikastället i Avenyns guide.


M Room har öppnat på Teatergatan

M Room erbjuder män en omfattande salongservice utan tidsbeställning. Det enastående servicekonceptet omfattar alla behandlingar från grooming, hårklippning och skäggbehandlingar till avslappnande M Extra vårdbehandlingar.

Teatergatan 22-24
mroom.com


Kommande evenemang

Februari

  • 26/1-5/2 - Göteborg Film Festival
  • 3-11/2 - Båtmässan
  • 10/2 - Melodifestivalen, Scandinavium
  • 12-18/2 - Sportlov
  • 12-18/2 - Alla Hjärtans veckan
  • 20-25/2 - Gothenburg Horse Show

Mars

  • 1/3 - Planet Earth II, Scandinavium
  • 13/3 - Eldfesten, Heden

 

Läs mer om vad som är på gång i Avenyområdet


Följ oss på: .

homepagefacebookinstagramtwitterlinkedin

Avenyn Paradgatan, Avenyn 10 (6tr), 411 36 Göteborg, 031-13 80 90, info@avenyn.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är medlem i Avenyföreningen eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.