Läs i brevet i webbläsaren

 

Women In Progress Breakfast Meetup -
Nytt program startar 15:e september 2017 


Efter flera terminers succé med Breakfast Meetup är det nu dags för höstens program med start 15:e september. 

Programmet riktar sig till dig som vill utveckla ditt ledarskap och karriär samt utvidga ditt nätverk.

 

Vad är Breakfast Meetup?

Breakfast Meetup är det perfekta nätverket för kvinnor i, bland annat, mansdominerade branscher och fungerar lika bra för er som inte har ett kvinnligt nätverk på er arbetsplats, som för er som redan är vana nätverkare. 

Under träffarna får du som deltagare chansen att utbyta erfarenheter med kvinnor från andra arbetsplatser och branscher samt inspireras och lära av erfarna föreläsare (se höstens föreläsare nedan).

 

Vad ger Breakfast Meetup dig?

Breakfast Meetup ger dig möjligheten att inspireras och utbyta erfarenheter med andra kvinnor från en mängd branscher. Du får också en unik inblick i våra föreläsares vardag som ledare, forskare, författare etc. samt tips på hur du kan ta dig vidare och utvecklas mot befintliga och nya mål. 

 

Träffarna äger rum en gång per månad med start 15/9 och inkluderar frukost, nätverkande och en inspirerande föreläsning med möjlighet att ställa frågor och nätverka med föreläsaren.


Plats:
Hard Rock Café, Sveavägen 75, Stockholm

 

Agenda:
08.00-08.30 Frukost och nätverkande
08:30-09.15 Föreläsning
09.15-09.30 Frågor och fortsatt nätverkande

 

Hur mycket kostar det?
I kostnaden ingår 4 träffar inklusive frukost, föreläsning samt en digital mötesgrupp på Facebook.

Företagsabonnemang
(platserna tillhör företaget och är inte personliga)

20 platser a 1 000 kr styck exkl moms
10 platser a 1 300 kr styck exkl moms

Individuellt abonnemang
(platsen är personlig)

1500 kr exkl moms. 

I mån av plats är det möjligt för deltagare att ta med en gäst till en engångskostnad av 450 kr exkl. moms per tillfälle.

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

 

Anmälan till höstens Breakfast Meetup görs här

 

Om du har några frågor, är du välkommen att höra av dig till Petra Lindgren på petra@womeninprogress.se

 

Vi ser fram emot hösten 2017 tillsammans med er! 

Ewa & Petra


Datum och föreläsare Breakfast Meeup hösten 2017

 

15 september

Helena Källerman - Styrelseordförande, författare och egenföretagare

Helena har genom styrelseuppdrag och chefsposter på bland annat HP, Emerga, Sweco och Läkare Utan Gränser erfarenhet och kunskap om såväl strategiska som operativa frågeställningar, internationella och lokala, samt kommersiella och idella organisationsutmaningar. Helena bjuder på egna erfarenheter och kloka tankar om hur du själv kan påverka din vardag som ledare, samt om vad som påverkar chefens vardag 

 

13 oktober

Åsa Lundquist Coey - Doktor i Management & Complexity Ph.D, föreläsare och ledarskapskonsult

Åsa är Sveriges första, och enda, Doktor (Ph.D) i Management & Complexity med en M.Sc i Organisation & Leadership och har dessutom en bakgrund som jurist, pedagog och coach. Åsa arbetar dagligen som processkonsult inom chefs- och ledarskap och föreläser på SSE, Stockholm School of Economics (Handelshögskolan) Executive Education inom Advanced Management, där hon tillhör fakulteten. Åsa är också författare är snart aktuell med sin femte bok ”Leda i komplexitet”. 

 

 

17 november

 

Hanna Narva - Förmögenhetsrådgivare, Erik Penser Bank

Hanna har gedigen erfarenhet från bank-världen där hon är specialist inom förmögenhetsrådgivning och utveckling av bankens erbjudande till dess kunder. Hanna brinner för att öka andelen kvinnor inom finans-branschen samt att öka kvinnors intresse för att investera sina pengar. Hon anordnar med jämna mellanrum nätverksevent för kvinnor på Erik Penser Bank och har även suttit med som expert på ämnet i flertalet paneler under tex. Almedalen 2016 och 2017.

 

15 december

Ulrika Sedell - Chefshandledare, föreläsare och författare


Ulrika är författare, föreläsare, chefsutvecklare, krönikör i Realtid och ger ut podden Krossa glastaket (www.sedellfriends.se ).

En framtid bortom glastaket. I Sverige är endast 14% av alla vd:ar kvinnor, 20% av alla professorer och endast 33% av alla chefer är kvinnor. Det finns ett osynligt karriärshinder som brukar kallas glastak. Hur rundas eller krossas då glastaket? I boken Bortom glastaket redogör 26 kvinnor på toppositioner om vad som krävts för att nå de mål de satt upp. Medförfattare Ulrika Sedell ger en inspirerande föreläsning om 7 karriärnycklar som varit gemensamt för kvinnorna i boken. Det handlar om relationer, färdigheter och kontexter.  


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.