Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Förväntansfullt välkomnar vi det nya året med massa kärlek och glädje!!

Låt oss stå klara med båda fötterna på jorden för att tillsammans skåla in det nya året.

Med nya mål, utmaningar, välbefinnande och hälsosamma inriktningar med fokus på att leva i nuet Här och Nu tar vi ett härligt steg in i 2017.

Våga vilja, våga tro och lita på ditt inre. Vi kan mer än vad vi tror...ha ständig fokus på vart du själv vill föra ditt liv hän.

Det är bara vi själva som lever vårt eget liv, ingen annan kan göra det åt oss. Så GÖR det till det bästa möljiga för den absolut högsta livskvaliteten vi bara kan uppnå!!

Carpe Diem - Fånga Dagen

Lugna Gården står i öppning för massa nya spännande evenemang. Till oss kan ni vallfärda för en stunds vila och inre ro. Eller gör något lite mer fartfyllt med nära och kära och deltag i några av våra härliga aktiviteter.

Tour Lindo Mexico finns här för er som vill ta steget lite längre bort. Följ med svensk guide till turkosblått vatten med milslånga vita stränder i färgstarka mayaindianernas vackra Mexico där kultur och natur gör denna resa så himla mäktig.

Just nu har vi otroliga 3000:- i reserabatt vid bokning av vår 15 dagars rundresa. Avresa 3/2-17 19.400:- med massa inkluderat. Först till kvarn!!

Gäller vid bokning innan den 5/1-17..Låt en dröm bli sann!!

Tack till alla som sprider ert ljus om oss till era nära och kära. 


Vi har glädjen att dela med oss av vår nya hemsida http://www.lugnagarden.se
Följ gärna våra erbjudande på vår facebooksida Lugna Gården och låt er inspireras på Tour Lindo Mexico sidan av härliga drömbilder utav ett paradis som bara måste besökas!

Tack för att ni finns kära kunder


Ett Riktigt Gott Nytt År önskar vi er alla 
Linda med personalRing oss 0413-307 00 eller maila linda@lugnagarden.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.