Problem att läsa nyhetsbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Nyhetsbrev

 

 
Kurser 2016:

3 - 8 augusti 2016:
Livets Goda
Livsnjutning för par – fortsättningskurs med
Calle & Jennie Rehbinder
på Chateau Garreau, Bordeaux, Frankrike

26 - 28 augusti 2016:
YONI - Fri att Njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

2 – 4 september 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

16 - 18 september 2016:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

22 - 25 september 2016:
Gudar & Djur
Shamanism, Tantra & ecosex – med Calle Rehbinder
På Skeppsuddens kursgård, Norrköping

30 sep – 2 okt 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

7 - 9 oktober 2016:
TantraLila
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

21 - 23 oktober 2016:
Ecstasy Play
Lekfull BDSM – med
Andy Buru & Calle Rehbinder
I Stockholm

28 – 30 oktober 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

11 – 13 november 2016:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

18 - 20 november 2016:
Kärleksfull Beröring
Helgkurs för par –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

***********

Andras kurser
vi arrangerar:

9 - 11 september 2016:
Urban Tantra Experience
A dynamic weekend workshop, for beginners & experienced.
With Barbara Carrellas
In Stockholm

***********
 
En liten sommarrapport från Calle & Jennie!

EN fin liten sjö på Fårö

Efter den underbara Sexsibilityfestivalen – som i juni gick för åttonde året i rad, och tredje året på Ängsbacka kursgård, åkte vi till Gotland för att semestra i vår hippiebuss i två hela veckor! Också för tredje sommaren i rad, faktiskt. Det var förstås alldeles underbart, och vi har kört runt och bott på såväl gamla favoritplatser som nya fantastiskt vackra ställen. Fårö är förstås en stor favorit, och där har vi hittat nya guldkorn.

Vi började med Visby och Almedalsveckan - för alla politikknarkare (som Calle) är Almedalsveckan ett El Dorado. Även om man inte gillar att vara där, så måste man erkänna att Almdedalsveckan är ett världsunikt event, en demokratisk manifestation utan like. Ingen annanstans kan vem som helst välja mellan tusentals seminarier och debatter om aktuella politiska ämnen, ingen annanstans kan man plötsligt finna sig stående i samma fikakö som en minister, en filosof, en lobbyist och en politisk journalist. Alla är mer eller mindre informellt klädda, och man ser inga livvakter så långt ögat når. Befriande.

Och – tröttnar man på politik finns det alltid en massa annat kul att göra. Visby och Gotland är ju så vackert och inbjudande på sommaren! Är man två år och 9 månader, som vår dotter Disa, finns det lekplatser, Villa Villekulla och Cirkus Brazil Jack att njuta av – och klättra på raukar, förstås!

GP x 2

Därtill ringde Göteborgs-Posten mitt i alltihopa till Calle och ville ha en debattartikel om porr, ett svar på Sarah Britz ganska moraliserande text från dagen innan – "En generation med porr i fickan". När det är sommartorka i nyhetsflödet, tar man in något underhållande, gärna om sex och naket – och då får Calle skrivaruppdrag. Calle skrev förstås ett vasst svar samma kväll - den artikeln kan du läsa här:
"Sexmoralism att påstå att övergreppen är porrens fel".

Artikeln väckte en hel del diskussion i olika media, sannolikt för att många inte har förstått vikten av yttrandefrihet i en demokrati, samt att det faktiskt inte är något fel med att vilja titta på andra människor som har sex.

Livets Goda

Om bara några dagar åker vi till Frankrike igen för att hålla vår extremt njutningsspäckade kurs Livets Goda i Bordeaux - för 14:e gången i ordningen sedan 2007, då vi höll denna kurs första gången. Kursen är återigen fullspikad, vilket förstås är jätteroligt!

Det blir tyvärr sista gången på Chateau Garreau, eftersom huset har sålts, och en ny ägare tillträder vid årsskiftet. Vi har redan börjat leta efter något annat fint ställe vi kan vara på nästa år – det kan vara i Frankrike, men det kan också bli Italien eller Spanien. Vi får se hur det går – vi har en del kontakter och öppningar. Vi ser i alla fall fram emot årets kurs, som vi förberett till att bli en riktig superhöjdare!

Höstens kurser

Kurser med Calle & Jennie Rehbinder

Det kommer en mängd sköna kurser framöver – både helt nytt såväl som beprövade gamla favoriter. Vi går in på 13:e året med vår grundkurs för par, Gudomlig Njutning, och börjar höstsäsongen med den 80:e kursen i ordningen. Vi fortsätter med Gudomlig Extas, TANTRALILA, YONI och Kärleksfull Beröring - och har för tredje gången den nya lekfulla kursen Ecstasy Play, som Calle håller tillsammans med Andy Buru.

Precis som förra året arrangerar vi kurs för vår vän, kollega och mentor Barbara Carrellas - The Urban Tantra Experience. Förra året hade vi knökfullt. Var ni inte med då får ni chansen nu. Missa inte den!

Vi öppnar också med en helt ny kurs - Gudar & Djur. Calle förverkligar en gammal vision i att skapa en djupgående blandning av shamanism, tantra & ecosex, på Sveriges vackraste kursgård - Skeppsudden. Med på resan kommer även Ana Olivegren som gästlärare. Det kommer att bli häftigt!

YONI

YONI – Fri att Njuta – Jennies inspirerande och livsbejakande kurs för kvinnor. En kurs för dig som vill utforska din sexualitet, för dig som vill känna att din kropp kan vara en källa till stor glädje och njutning.

Sex kan vara mer än fysisk njutning, även om det är trevligt nog. Sex kan vara såväl terapeutiskt och användas för personlig och andlig utveckling som ett sätt att skapa djupa kärleksmöten och orgiastiska upplevelser. Sexualiteten är också en del i att uppleva livet med större flöde, kreativitet och kärlek.

Låt sexualiteten vara viktig. Du kommer att kunna skapa mer njutning i ditt liv.

thin line

Kommande kursdatum:
• 26-28 augusti 2016

thin line

Läs mer på hemsidan om YONI – Fri att Njuta! » 

Gudomlig Njutning

Gudomlig Njutning är en helgkurs för par om sex, kärlek och intimitet, med teori, praktiska övningar och öppna samtal. Denna kurs vänder sig till er som vill ha en helg med fullkomlig närvaro på varandra, utan tankar på den vanliga vardagen med jobb, ev. barn och andra ansvarsområden. Vi vågar faktiskt påstå att det är Sveriges bästa parkurs.

Vi får ständigt höra att denna kurs har inneburit en nystart, en början på något helt nytt i kärleken och samlivet. Helgen är vigd åt känslor av förälskelse, passion och upphetsning och ni kommer att få många verktyg som ökar såväl intimitet som sexuella upplevelser.

Vi öppnar även upp för mer självkärlek – och vi inbjuder till en mer sexpositiv attityd, som ger dig möjlighet att njuta mer på alla sätt. Vill ni njuta mer av livet, relationer och sex är detta parkursen för er!

thin line

Kommande kursdatum:

• 2 – 4 september 2016
• 30 september – 2 oktober 2016
• 28 – 30 oktober 2016
• 11 – 13 november 2016

thin line

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Njutning! »

Parkurs

Gudomlig Extas

Gudomlig Extas är en intensiv helgkurs för er som har gått kurs med oss tidigare. Vi går vidare från njutning till extas, och utforskar erotikens härliga lekar flera steg ytterligare.

Öka din förmåga till att både ge och ta emot njutning! Hitta extasen i stillheten – och i det vilda, dynamiska mötet! Lär dig att andas dig själv till en himlastormande energiorgasm! Utforska dina gränser – och flytta dem dit du vill ha dem! Möt dig själv och andra med total närvaro! Upptäck helt nya sätt att beröra och bli berörd! Låt kärleken bli det största äventyret i ditt liv!

Bejaka den starkaste och mest ursprungliga, kreativa drivkraften inom oss alla – den gudomliga, heliga, lekfulla, magiska sexualiteten!

thin line

Kommande kursdatum:
• 16 - 18 september 2016

thin line

Läs mer på hemsidan om Gudomlig Extas! »

Gudar & Djur

Gudar & Djur är en alldeles ny kurs, som Calle arrangerar på Skeppsuddens kursgård i september. Temat är shamanism, tantra och ecosexualitet, och vänder sig till alla - enskilda eller par, oavsett sexuell preferens, ålder, kön, relationsstatus etc. Du har kanske redan erfarenhet av tantra och/eller shamanism, och vill gå djupare in i utforskandet av dig själv i relation till omvärlden.

Kursen kombinerar flera olika discipliner – med tekniker, attityder och ritualer från först och främst shamanism och tantra, men också rituell maskteater, samt ekosexualitet, ett relativt nytt begrepp, som dock har rötter i människans urtid. Med dessa redskap och attityder kan du öppna dörrarna in till dina innersta rum, för att finna din verkliga skickelse, ditt kall, din passion, din kraft.

Du får lära dig dynamiska och orgiastiska andningstekniker som befriar och ger kraft, du får gå på glödande kol, måla din kropp, älska med Jorden, beröra och beröras, delta i kraftfulla ceremonier, resa på trummans rytm, möta ditt kraftdjur, födas på nytt. Du får öva dig i att sätta gränser, men också att spränga dem när det behövs.

Allt för att du ska bli en friare människa, med mer makt över ditt eget liv.

Gudar & Djurthin line

Kommande kursdatum:
• 22 - 25 september 2016

thin line

Läs mer på hemsidan om Gudar & Djur! »

TANTRALILA

TANTRALILA

TANTRALILA är en modern och lekfull tillämpning av tantra, med rötterna i den traditionella, uråldriga tantran, men med en uppgraderad, unik tillämpning för att komma åt den tidlösa essensen i tantra, på ett sätt som passar för dig och andra nutida människor.

Nyckeln är LILA – leken – det mest universella språket för extatiska tillstånd, den mest effektiva vägen till det djupaste allvaret och till den mest innerliga intimiteten. Opretentiöst, roligt - och oerhört effektivt.

Tantra handlar inte om att bli en bättre människa. Tantra handlar om att inse vilken vibrerande, fantastisk och livfull människa du redan är, genom att integrera sexuell energi med hela ditt väsen. Tantra ger dig möjlighet att verkligen förstå, på djupet, att det är vägen som är målet.

thin line

Kommande kursdatum:
• 7 - 9 oktober 2016

thin line

Läs mer på hemsidan om TANTRALILA! »

Ecstasy Play

Ecstasy Play – BDSM för lekfulla

Expandera ditt liv med extatisk lek!

Extatisk njutning och inre växande, meditativ stillhet, dynamisk livfullhet och total närvaro – genom BDSM.

Andy Buru och Calle Rehbinder guidar dig på en spännande resa genom olika intensiva sensationer, formgivna för att du ska upptäcka hur mycket MER du kan känna och uppleva, med i huvudsak din egen kropp och ditt eget känsloliv som enda redskap.

Alla lekfulla, sexuella livsnjutare är välkomna – oavsett kön, relationsstatus eller sexuella preferenser!

BDSM

thin line

Kommande kursdatum:
• 21 - 23 oktober 2016

thin line

Läs mer på hemsidan om Ecstasy Play! »

Kärleksfull Beröring

Kärleksfull Beröring är Jennies mjuka parkurs med fokus på sinnlig och kärleksfull beröring, allt i syfte att öka intimitet, närhet, kärlek och njutning.

Kärleksfull Beröring är en beröringskurs för par – för dig som vill ha och ge mer beröring – för dig som vill kunna kommunicera enkelt om beröring med din partner, så att ni båda ökar chansen att få det ni önskar.

Sinnlig beröring

thin line

Kommande kursdatum:
• 18 - 20 november 2016

thin line

Läs mer på hemsidan om Kärleksfull Beröring! » 

Urban Tantra with Barbara Carrellas

Calle & Jennie Rehbinder presents:

Barbara Carrellas comes to town again!
with
The Urban Tantra Experience

This intensive weekend is for spiritual seekers and erotic explorers who know that there is “something more” to sex and spirit than they have experienced and who long for the space, time, and permission to find it. The Urban Tantra Experience will take you on a journey into your own unique sexual and spiritual fulfillment.

Urban Tantra® is a radically updated Tantra practice for modern sexual and spiritual explorers—it can be used anywhere and by everyone. It is an approach to sacred sexuality that adapts and blends conscious sexuality practices from Tantra to BDSM into a hot and healing brand of sex for the 21st century sensualist.

You’ll learn:

• the orgasmic and metaphysical possibilities of your breath;

• the secrets for giving and receiving a body-melting, mind-altering, sensual and erotic massage;

• how conscious breath and energy work can transform touch into a deeply intimate ecstatic encounter;

• how adding power dynamics can reveal new layers of passion and possibilities in all your erotic encounters.

thin line

Kommande kursdatum:
• 9 - 11 september 2016

thin line

Läs mer på hemsidan om The Urban Tantra Experience! »Calle & Jennie kramas i skogenFoto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Prenumerera på våra nyhetsbrev!

Om du har läst detta nyhetsbrev via en länk, men gärna vill få våra nyhetsbrev direkt till din e-brevlåda skriv din epostadress här på Get A Newsletter, så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på nyhetsbrevet.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara