Nyhetsbrev med våra bästa erbjudanden och lite av varje. 
Problem att visa det? Se det i webbläsaren.


Här är sommartoppen!

Nu har vi flyttat till Malmö och det kommer säkert att kännas fantastiskt härligt när vi väl lyckats reda ut vilka nycklar som passar var, memorera portkoden och sluta leta efter mjölken i städskåpet.
Dessa dagar strax efter flytt går vi varandra på nerverna med våra ständiga frågor "Är det någon som vet...?" "Har du sett ...?" "Var finns....?" "Kan du hjälpa mig med...?"

Allt som gått på autopilot i många år kräver nu både eftertanke och omplacering. Bra för hjärnan, mindre bra för humöret! Tur att man glömmer hur plågsamt det är - flyttar och barnafödslar. Allt som blir kvar är kärlek och glädje. Vi är snart där hoppas jag!

Medan vi förbereder oss på nästa flytt fortsätter vi att lagerrensa, inventera och analysera vårens och sommarens försäljning som en förberedelse inför hösten och inför kommande kollektion som nu ska upp på ritbordet. Hör gärna av dig under juli månad med dina önskemål till nästa sommar. Det finns alltid chans att påverka oss innan vi lägger slutliga order! 

Men först delar vi med oss av denna säsongs toppsäljare!  


Klänningar

En ny älskad klänning! Noor klänning i svart klassade ut alla andra och stoltserar på första platsen.
Noor klänning av viskos/polyamide. Pris 799:-

No 1

Noor klänning blev mångas nya älsklingsklänning! Med insvängd midja, fin ringning och generös vidd i kjolen passar den både till vardag och fest. Just nu ett fåtal kvar i lager!

Noor klänning av modal/polyamide. Pris 799:-
Noor klänning av modal/polyamide. Pris 799:-

No 2

Noor klänning i vackra mönstret ormbunke (fern) faller även de mest inbitet svarta för. Fräscht, klassiskt och vilt på en och samma gång. Den liksom doftar av klorofyll och harmoni. Fin på sommarfesten och bröllopsgästen!

Paula klänning, bomull/lyocell trikå. Pris 699:-
Paula klänning, bomull/lyocell trikå. Pris 699:-

No 3

Paula klänning i mjuk och skön trikå är en riktig favorit. Skönt att bara dra ett plagg över huvudet och sedan vara redo för allt sommarskönt. På väg till stranden, på utflykt, under en ljummen grillkväll - då är Paula klänning som bäst!


Toppar & Tunikor

Olina topp av modal. Pris 499:-
Olina topp av modal. Pris 499:-

No 1

Vi trodde starkt på vår nya topp Olina. Så säkra var vi att vi gjorde den i inte mindre än fem färgvarianter! Alla är populära men allra mest den i det gröna ormbunksmönstret. Den svarta sålde tyvärr slut direkt i 42-44, men du får fler chanser när vi fyller på till hösten. Det fina med Olina toppen är förutom det sköna materialet att den framhäver byst och midja utan att smita åt. Prova den om du inte redan har säkrat en!

Ofelia tunika av viskos. Pris 699:-
Ofelia tunika av viskos. Pris 699:-

No 2

Ofelia tunikan med fickor i sidan och reglerbar ärm är lättburen, klädsam och självklart ledig och elegant. Matcha och variera med snäv Paris kjol eller smala Pamela byxor. 

Ella blus av viskos. Pris 599:-
Ella blus av viskos. Pris 599:-

No 3

Ella blusen i turkos är en populär nykomling i vårens kollektion. Vid och vacker med stråveck i rygg och över livet. Det enkla är det vackra! Ella blusen finns även i en lång variant - då heter den Emma och den är lika omtyckt som sin lillasyster. 


Jackor & Cardigans

Matilda jacka av viskos. Pris 799:-
Matilda jacka av viskos. Pris 799:-

No 1

Jag kallar den min partyräddare, Matilda jacka av viskos moss-crepe som är så snygg över Olina toppen eller ett Pim linne. Jag känner mig snygg, korrekt och klar att ta tag i det mesta (utom möjligen forsränning) med Matilda i mitt sällskap. Ett styrelsemöte på Alice & Fay kräver ingen speciell klädsel alls då det är en högst familjär situation och maken och dottern knappast låter sig imponeras av mina kläder. Men i mitt tidigare liv i storbolag då gällde det att ingen "hakade upp sig" på mina kläder istället för mitt budskap. Med detta i åtanke designade jag Matilda jackan. En lättare och mer feminin variant på kavaj helt enkelt. 

Oksana kimono av modal. Pris 799:-
Oksana kimono av modal. Pris 799:-

No 2

Oksana kimono. De unga tjejernas favorit! Trendig, snygg och lättburen utanpå ett par jeans och en t-shirt.
Jag som är 55+ bär den helst öppen utanpå min eller som ett utropstecken utanpå min svarta "uniform" Pamela byxa och Pim linne. Det är påfallande många unga, smala tjejer som rycker mig i ärmen och undrar var den är köpt. Det känns lite kul!

Molly jacka av viskos. Pris 699:-
Molly jacka av viskos. Pris 699:-

No 3

Liksom Matilda jackan är Molly en mycket användbar liten jacka. Passar fint utanpå kortärmade klänningar och lyfter snabbt ett par jeans och en t-shirt till en ny välklädd nivå. På bilden har Sara ett Pim linne och ett par Pamela byxor under sin svarta Molly jacka. Det behöver inte vara svårare än så! 


Byxor och kjolar

Pamela byxa av viskos/polyamid. Pris 699:-
Pamela byxa av viskos/polyamid. Pris 699:-

No 1

Bästa byxan i sommar tycker våra vänner! Byxan i kort längd är fin till sommarens espandriller eller sandaler med kilklack. Det smala benet är speciellt klädsamt till vida toppar och tunikor. 

Pamela byxa av viskos/polyamid. Pris 699:-
Pamela byxa av viskos/polyamid. Pris 699:-

No 2

Ingen sommar utan ett par nya vita byxor! Det blir ju som bekant inte sommar förrän någon sätter fart. Vita byxor passar till allt och sätter fart på ett ljusare och friare liv!

Paris kjol av bomull/lyocell trikå. Pris 399:-
Paris kjol av bomull/lyocell trikå. Pris 399:-

No 3

Paris kjolen - en blivande klassiker? Fräsch och city snygg. Den långa kjolen är ett bra och bekvämt alternativ till byxor när det är varmt! 


Lagerrensningen expanderar!

Snart går flyttlasset till Malmö och i samband med det rensar vi ut fler favoriter och gamla godingar. Mycket börjar ta slut så skynda dig klicka hem din favorit redan nu!

Ninni tunika svart/vit NU 399:- (Ord.pris 599:-)
Ninni tunika svart/vit NU 399:- (Ord.pris 599:-)

Bibbi byxa svart NU 399:- (Ord. pris 699:-)
Bibbi byxa svart NU 399:- (Ord. pris 699:-)

Sara jacka mullvad NU 399:- (Ord. pris 799:-)
Sara jacka mullvad NU 399:- (Ord. pris 799:-)


När du har vägarna förbi Höganäs...

...så håller vi vårt showroom öppet varje TORSDAG kl 14,00 - 18,00 och ser fram emot att se dig här på Centralgatan 43 i Höganäs. Vi har aldrig semesterstängt!

Är torsdagar en dum dag för dig? Vi är flexibla - bara hör av dig! För långt att åka? Vi blir glada att höra av dig även på andra sätt! maila oss på hello@aliceandfay.com eller ring oss på 0760 34 93 00

Psst...Torsdag den 18 augusti öppnar vi med nytt namn i ny lokal i Västra hamnen i Malmö. Mer om det kommer iom kort! 


 Vill du vara uppdaterad på det senaste som händer
och påverka och följa vårt arbete?
Följ oss på Instagram och Facebook!

facebookinstagrampinterestlinkedin

www.aliceandfay.com
butik.aliceandfay.com

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.

 

Vill du bara ändra din emailadress så går det bra HÄR.