Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Update #4 2020 - Nyhetsbrev från CAD Studion

Fredagen den 11 december 2020


ONLINEUTBILDNINGAR - RÖSTER UTIFRÅN

Det har nu gått ungefär ett halvår sen CAD Studion lanserade sin första onlineutbildning. Under rådande omständigheter väckte de snabbt intresse och har på kort tid blivit väldigt populära. Vad tycker då deltagarna som gått utbildningarna?


REVIT OCH SKETCH UP SOM ONLINEUTBILDNING

För att möta den stora efterfrågan håller vi nu på att ta fram onlineutbildningar i både Revit och SketchUp Pro. De lanseras i februari, efter att ha genomgått samma hårda kvalitetssäkring som övriga onlineutbildningar. Du hittar dem på vår hemsida så snart de lanserats.


NY SKOLA I VELLINGE KOMMUN

CAD Studion står som BIM-samordnare när Vellinge kommun bygger ny skola i Hököpinge. Skolan kommer att inrymma ca 550 elever, fördelat mellan åk F-9. Man ska även bygga tillagningskök, idrottshall med läktare samt tillhörande utemiljö.

CAD Studion kom in tidigt i projektet, och har därför kunnat vara med och påverka en hel del.


ARBETA HÅLLBART MED BLUEBEAM

Bluebeam Revu är den heltäckande digitala lösningen för arbetsflöden och samarbete som över 1 miljon design- och byggexperter världen över förlitar sig på. ​Revu erbjuder prisbelönt teknik för att skapa, redigera, göra markeringar och samarbeta i PDF-filer, utformad för arbetsflöden inom arkitektur-, ingenjörs- och byggbranschen.CAD Studion erbjuder även anpassade utbildningar för att möta era behov i er vardag. Genom fokus på metodik vill vi stötta er i ert arbete utifrån era förutsättningar och er arbetsmiljö. Hör av er till oss om ni vill veta mer om möjligheterna med ett anpassat utbildningspaket.


Besök gärna vår hemsida eller följ oss i våra digitala kanaler.

homepagelinkedinyoutube

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.