Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Månadsbrev Tidningsförsäljningen Expressen/GT/Kvällsposten 2020

SEPTEMBER 2020

Välkommen hösten

Hösten har börjat smyga sig på och vi hoppas att ni alla är nöjda med sommaren. 
Vi vill börja med att berömma Er för sommarens försäljning, oj vad ni imponerar. Vi är stolta över Er insats, så bra jobbat! Nu ser vi fram emot hösten som innehåller både storhelger, tävlingar och nya utmaningar. Är ni laddade?


Förra veckan skickade vi ut ett stort brevutskick till hushåll runt om i Sverige för att informera om jobbet som Tidningsförsäljare. Vi hoppas nu att många vill testa på att sälja tidningar, så att vi kan fortsätta växa och bli fler över hela landet. Har du några tips till nya säljare? Vi hade blivit så tacksamma om du ville hjälpa till och dela med dig av dina bästa säljtips! Klicka på knappen nedan för att dela med dig av dina tips. 

 


Vill du öka din upplaga?

Kanske vill du till helgen testa att ringa på några extra hus i ditt område? Det kanske är någon ny som flyttat in, någon som kommit hem från sin semester, eller någon som ångrat sig och nu vill bli din kund. Din säljledare rekommenderar en upplaga där du får cirka 2-3 st. huvudtidningar i retur så att du har möjligheten att gå till några extra hus varje gång. Har du tillräckligt med tidningar? Om inte, kontakta din säljledare direkt så hjälper han/hon dig att justera!


Värva en kompis

Har du en kompis, granne, kusin eller kanske ett syskon som är intresserad av att börja sälja tidningar? I så fall har du chans att få 2 Biobiljetter/ Stadiumcheckar. 


Månadens säljare

Varje månad utser vi på Tidningsförsäljningen månadens säljare. 
Säljaren utses för extra fint engagemang, noggrannhet eller för att de visat det lilla extra under senaste månaden. För augusti månad vill vi därför säga,

STORT GRATTIS TILL:

Viggo Östman säljare i Ytterby
Axel Andersson säljare i Kungshamn
Agnes Lundgren säljare i Smygehamn


Kom ihåg! Det är viktigt att du håller dig uppdaterad på hemsidan och sociala medier, för att inte gå miste om viktig information:

homepageinstagramfacebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.