Problem att se nyhetsbrevet? Öppna i webbläsaren.

VI FLYTTAR OCH BYTER UTSEENDE!

Efter att ha funnits på två olika adresser, Bromma och i Täby,
samlar vi nu ihop oss på EN plats.

Från och med måndagen den 4 maj hittar du oss nu bara i Täby på vår nya adress: Hantverkarvägen 8, se nedan eller karta här!

VI BYTER UTSEENDE!

Sedan 2017 har vi varit en del av Party Rent Gruppen som är en Europa omfattande utrustningsleverantör med 24 filialer och mer än 950 anställda
i 9 länder.


Detta förtydligar vi nu med ny logotype.


Som vanligt hittar du oss på westmans.se och vi jobbar med samma utbud som sakta men säkert kompletteras med utvalda produkter från Party Rents fantastiska och enorma katalog. Allt går såklart att hyra redan nu.  

Vi hoppas att du kommer att trivas med oss även efter Covid-19 och låta oss hjälpa dig att skapa rätt atmosfär för ditt evenemang.

Men det finns ljus i tunneln, fest och möten med ansvar och avstånd kan fungera. Dock kanske bäst utomhus...


...så vi föreslår: STÄLL INTE IN - STÄLL OM!

För mindre event såsom mingel, studentmottagning eller bara en trevlig liten middag så föreslår vi i dessa tider partytält som lösning. Utomhus men ändå under tak och du kan möblera spatiöst och säkert.

Med en flaska handsprit i entrén innan välkomstdrinken så ökar du dessutom säkerheten ordentligt, men se till att hålla avstånd.

Vi erbjuder tält i olika storlekar och former som kan placeras nästan var som helst. Varför inte på din altan eller i trädgården. Självklart har vi även all övrig utrustning du kan behöva. Möbler, dekor, glas, bestick, porslin etc.


Vi har också lösningar för hotell, restaurang och café. Förutom Evenemangstält även avspärrningsstolpar, grillar, köksutrustning och möbler för utomhusbruk för att nämna några exempel.

Vi har all utrustning för en lyckad tillställning!


LOUNGEGRUPPER

Här hittar du fler... 

 

HYR HÄR!


BÄNKSET

Här hittar du fler... 

 

HYR HÄR!


AVSPÄRRNINGSTOLPE, Mässing

Pris per styck, exkl. rep, Finns också i krom.


Art nr: 3010

Hyra: 150 kronor

 

HYR HÄR!

 


STÅBORD med elastisk vit duk

Finns i flera färger! Våra ståbord finns också i flera varianter...


Mått Ø60 cm

Art nr: 1017 / duk 1472

Hyra: 135 kronor / duk 80 kronor

 

HYR HÄR!


EVENT SÖDERUT?


I och med att vi nu är en del av Party Rent Group kan vi leverera utrustning över hela Europa.

Kontakta vårt kontor i Malmö.

Ring 040 49 74 00 eller skicka ett mail!


VI UTRUSTAR EUROPAS EVENT!


VI SER TILL ATT DU GLÄNSER

HYR • KÖP • LEASA

Vi är proffs på arrangemang upp till 15 000 kuvert. Det gör oss till en naturlig partner för publika arrangemang, kongresshallar, catering- och eventföretag. Vi ansvarar för och levererar helhetslösningar till dig som arrangör eller bokare och vi har som affärsidé att förenkla evenemang på ett snabbt, kompetent och pålitligt sätt. Det har vi gjort sedan 1957.

Numera är vi en del av Party Rent Scandinavia. 

Det mesta i vårt uthyrningssortiment har vi också till försäljning. En av fördelarna med att investera i egna produkter är att det är lätt att kompletterings-hyra vid behov. Ett, som många av vår kunder insett, kostnadseffektivt och klokt sätt att tänka. 

KVALITET ÄR VÅR BÄSTA VÄN

BLI PRIORITERAD AVTALSKUND

Bland våra branchledande leverantörer hittar du
t ex glas från Riedel och Italesse, bestick från MerxTeam, ”världens mest hållbara bord” Lifetime, Italiendesignade barmodulen Tetris från Pedrali samt uppblåsbara soffor och fåtöljer från Blofield, bara för att nämna några. Vi tummar inte på kvalitén!

Är ditt företag i behov av kontinuerliga hyrtjänster så kan det vara klokt att bli avtalskund hos oss. Du blir då prioriterad, får ett reserverat buffertlager, fler bokningsmöjligheter, flexiblare transporter, särskilt journummer, möjlighet att påverka våra utrustningsinvesteringar samt skräddarsydda offerter och möbleringsskisser.

PARTY RENT MALMÖ
Bjurögatan 46, 211 24 Malmö
040 49 74 00 malmo@partyrent.com

STOCKHOLM
Hantverkarvägen 8, 187 66
 Täby
08 622 98 40 info@westmans.se FILIALUPPSALA

Fyrisvallsg. 26, 752 28 Uppsala
018 265 55 00
info@westmans.se


Du får detta nyhetsbrev då du är kund/samarbetspartner till oss eller för att du har skrivit upp dig för vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.