Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Näringslivsfunktionen 2020

Hans Friberg har under sina tre och ett halvt år som näringslivsutvecklare i Strömstad, gjort ett fantastiskt jobb med att utveckla goda kontakter med det lokala näringslivet.

Han inledde sitt arbete 2016 med att tillsammans med näringslivet ta fram underlag för kommunens näringslivsstrategi. Ett viktigt uppdrag har varit att förenkla kontaktytorna mellan kommunen och våra företag, där Hans har gjort ett förtjänstfullt arbete.

På Hans agenda har det funnits en bred repertoar av frågeställningar att hantera - från exploatering- och lokalfrågor till tillståndsfrågor av olika slag, kompetensförsörjning, branschspecifika nätverk m.m. Hans har också bidragit med sin kompetens i en mängd utvecklingsprojekt under dessa år, bland annat Urban platsinnovation där stadsutveckling stått i fokus.

Vi önskar nu Hans all lycka till, när han nu väljer att gå pension!

 

// Helene Evensen, chef utvecklingsavdelningen Strömstads kommun

 

Näringslivsfunktionen 2020

Under första halvåret 2020 pågår en omorganisering av näringslivsarbetet inom kommunen. Näringslivsfunktionen kommer att upprätthållas och fördelas på flera funktioner.
Åsa Massleberg, kommunens turistchef, kommer parallellt med sitt uppdrag inom Infocenter, att vara en av kontaktytorna ut mot näringslivet. För markförfrågningar och företagsetableringar får du hjälp av bland annat tekniska förvaltningen. I första hand vänder du dig till kommuncenter, som lotsar dig vidare, så att du får kontakt med rätt funktion och förvaltning för att få hjälp med just din frågeställning.

Kontaktuppgifter:


Tack!

Tre och ett halvt år går fort när man har roligt och det har varit spännande, inspirerande och utmanande att få arbete tillsammans med er företagare. Jag vill tacka er för det stöd och uppmuntran jag fått under min tid som näringslivsutvecklare i kommunen. Det är min förhoppning att det fortsatta arbetet med att utveckla platsen Strömstad för besökare, boende och företagare fortsätter i en positiv anda och projektet når sitt mål. Jag kommer finnas kvar i staden så vi kommer säkert att synas i andra sammanhang. Ha nu en riktigt skön och avkopplande jul och ett gott nytt år.


Anmäl ditt företag till jobbmässan 2020

Kompetensförsörjningen är den största utmaningen på arbetsmarknaden - den 5 Mars 2020 är det dags för Jobb & Utbildningsmässa i Strömstad igen!

Jobb & Utbildningsmässan i Strömstad är en stor möjlighet för er företagare och utbildningsanordnare att kunna inspirera och rekrytera på plats - över 1000 elever förväntas besöka mässan - ta möjligheten att finnas på plats som företag!

Anmälan till jobbmässan.


Vi önskar er en God Jul och ett Gott Nytt År!


Nyhetsbrev från Strömstads kommun december 2019

Redaktör: Hans Friberg, näringslivsutvecklare Strömstads Kommun, tel 0521-19169, hans.friberg@stromstad.se
Ansvarig utgivare: Mats Brocker, Kommundirektör, Strömstads Kommun, mats.brocker@stromstad.se

facebook

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.