Problem att visa nyhetsbrevet? Se det i webbläsaren.

Psykologpartners Organisation & Ledarskap bjuder på frukost och inspiration:

Nybyggarandan! – vad händer sen?

Hur bygger jag team i mitt startupföretag?

 

Team och teamarbete är en framgångsfaktor och en utmaning, inte minst för nystartade och växande företag. Vi vet att effektiva team starkt bidrar till en organisations framgång och hälsa. Snabba förändringar, tillväxt och en föränderlig marknad kan göra att vi måste tänka om – och hur får vi med oss teamet i det?

 

Psykologpartners Organisation & Ledarskap i Skåne bjuder in till ett frukostmöte på temat Effektiva Team för startups. Under seminariet kommer vi kortfattat presentera vad forskning säger ska finnas på plats för att teamutveckling ska få önskad effekt och vad som är viktigt för att få en bra sammansättning, sammanhållning och gemensam målsättning – inte minst i växande team. Anna Rattigan leder seminariet och vårt team av erfarna organisationspsykologer finns på plats och berättar om sina erfarenheter och de metoder och teorier som visat sig fungera bäst i praktisk vardag. Psykologpartners kommer också belysa hur kostnadseffektivt externt stöd kan vara!

 

Tid och plats

Vi börjar med god frukost från 08.00 och seminariet inleds kl. 08.30 med inspirationsföreläsning och diskussion som sedan pågår till kl. 09.30. Efteråt är du självfallet välkommen att stanna kvar en stund och prata vidare på temat team, ledarskap och andra utmaningar som du ser i din växande organisation.

Fredagen den 17 maj 2019 i Malmö på Djäkne Startup Studio, Djäknegatan 9, 211 35 Malmö

Anmälan senast 29/4 till e-post anna.rattigan@psykologpartners.se

Seminariet vänder sig till dig som arbetar drivande eller ledande inom såväl nystartade som etablerade startups. Begränsat antal platser, först till kvarn…

Välkommen!


Psykologpartners är Skandinaviens ledande konsultföretag i tillämpad psykologi. Vi är över 110 medarbetare, finns på åtta orter inom tre affärsområden: klinisk & digital psykologi, pedagogik & utveckling, samt organisation & ledarskap. Vi arbetar med evidensbaserad organisationspsykologi för ett effektivt och hållbart arbetsliv. Vi hjälper dig och din organisation att skapa tid för det som är viktigt.

Du får denna inbjudan då du är kund hos oss, haft tidigare kontakt med våra konsulter eller skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avregistrera dig från fortsatta inbjudningar klicka här.