Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

SBR Byggutbildning 9/2018

SBRs kurser oktober 2019

 

Kommande kurser i november är bland annat: KA enligt PBL grundkurs, KAs roll, Avancerad entreprenadjuridik, putsade fasader och kurser inom fukt.

 

Samtliga datum för höstens kurser finner du här och  våra företagsutbildningar kan du läsa mer om här

Välkommen med din anmälan!


Byggtekniskt brandskydd

12 oktober Stockholm

En utbildning för dig som vill höja din kunskapsnivå inom byggnadstekniskt brandskydd. Utbildningen vänder sig till dig som är Besiktningsman, Kontrollansvarig, Projektbeställare, Förvaltare, Entreprenör, med flera.

Läs mer här


Entreprenadjuridik kombinerad grund och fortsättningskurs

22-23 oktober Stockholm

Kursen ger dig dels grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik samt en möjlighet att ha med dig praktiska frågor från din vardag. Vid kurstillfället kommer vi att gå igenom standardavtalen AB 04 samt ABT 06, de viktigaste regelverken i en entreprenad. 

Läs mer här.


Annons:


Överlåtelsebesiktning

Del 1 22-23 okt, del 2 & tentamen 20-21 nov Stockholm

Under kursdagarna ges grundläggande information om reglerna kring fastighetsköp, främst med utgångspunkt från besiktningens betydelse och besiktningsmannens ansvar, säljarens uppgiftsskyldighet och begreppet dolda fel.

Mer information samt anmälan här


Entreprenadbesiktning steg 1

18-19 oktober Helsingborg

Vi går igenom rutiner för att genomföra en besiktning på ett formellt riktigt sätt. Förutom praktiska exempel presenteras checklistor av olika slag samt mallar för utlåtande och bilagor m.m

Läs mer här.


Annons:


Ny kurs i höst! Byggprojektledning

Vill du utveckla dig som projektledare?

Då är SBRs kursprogram för Byggprojektledare något för dig. Utbildningen kommer innehålla 4 kursblock. De olika kursblocken är uppdelade i de 3 behörighetsområdena Projektutveckling (block 1),  Projektering (block 2), Produktion (block 3) samt ett fördjupningsblock inom Byggprojektledning (block 4) som sträcker sig över hela byggprojektet. 

Läs mer här.


Företagsutbildningar

SBR kommer med kursen till er, precis som ni vill ha den!

Ett smart sätt om ni vill utbilda flera i företaget är att vi kommer med kursen till er. Ni undviker resor och hotellkostnader och får en kurs klippt och skuren efter era önskemål.

Mer information


Annons:


Följ oss gärna på sociala medier för fler uppdateringar om branschen och SBR!

facebooklinkedin

SBR Byggingenjörerna AB, Hornsbruksgatan 19, 117 34 Stockholm
Tfn 08-462 17 90  E-post: info@sbr.se  www.sbr.se

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.