Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.
Avsluta prenumeration? Klicka här.

NU LADDAR VI FÖR EM PÅ HEMMAPLAN!

Äntligen vårsol och snart är det sommar på riktigt. Det är hög tid att börja uppladdningen inför det största ridsportevenemanget på svensk mark sedan Ryttar-VM i Stockholm 1990! 
Tillsammans står vi ju för värdskapet när Longines FEI Europamästerskapen i Ridsport i hoppning, dressyr, körning och paradressyr avgörs mitt i Göteborg 21-27 augusti.

En magnifik hästfest mitt i staden med gott hopp om svenska medaljer. Och ett fantastiskt skyltfönster att visa upp svensk ridsport på bred front.

I år riktas många, och även medias, blickar mot vår gemensamma stallbacke. Med EM-festen på hemmaplan har vi alla anledningar att sträcka på oss lite extra. Låt oss ta vara på tillfället och det stolta värdskapet, och tillsammans visa varför svensk ridsport är världens bästa.

Fundera gärna på hur din förening kan ta vara på värdskapet och sprida EM-feeling på stallbacken? Hör av dig om du vill bolla idéer. Även om ni inte har möjlighet att följa EM från första parkett, tycker vi det är viktigt att ta vara på EM-effekten. Bjud in vänner, kompisar till uppladdningen inför EM.
Gör välkomnande aktiviteter i klubben med EM-känsla.

Informationsmaterial
Med det här mailet kommer en länk där du kan klicka hem material som ni kan använda för att marknadsföra ridsporten. Det är faktablad och vykort med rubriken:
- ”Det här är svensk ridsport” – om ridsporten i siffror
- ”Sju skäl att älska hästkraften” – om ridsportens styrkor.

Materialen finns som pdf:er högupplösta för tryck men också utan skärmärken för utskrift. Via länken kan ni också ladda hem EM-banners för hemsidesbruk samt en faktabanner för sociala media, som sammanfattar EM i siffror.

Tips! För att få tips hur ni kan stärka kommunikationen om verksamheten och ridsporten så här i EM-tider, kolla gärna vår lathund ”Ridsportens verktygslåda för vassare kommunikation” (pdf).

Vi har också tagit fram en fin rosett i fint lila EM-stuk som ni enkelt kan beställa direkt från leverantören. Det finns en instruktion om hur du beställer via länken nedan. Rosetten funkar såklart lika bra i sommar som i höst. 

EM-vågen ska vi se till att rida riktigt länge på! Tillsammans gör vi ridsporten starkare.

Länk till faktablad och vykort - Klicka HÄR - kod 2017

Länk till beställning av rosetterna - Klicka HÄR

Har ni frågor eller behöver tips om föreningsaktiviteter  kontakta Mia Thun, maria.thun@ridsport.se 0220 456 02

 

Biljetter till invigningen

Måndagen den 21 augusti kl 18.30 invigs Longines FEI EM i Ridsport med en spektakulär invigning på Ullevi med fri entré.

Bakom invigningen står Owe Sandström och Lars "Lalla" Nilsson, och i Häst&Ryttare nr 2 som kommer i början av juni kan du läsa mer om invigningen.

H.K.H. Prinsessan Madeleine kommer att övervara invigningen av Longines FEI EM i Ridsport.

Invigningen är kostnadsfri men alla som deltar behöver ha en biljett. Här bokar du din fribiljett (max 6 biljetter per kund).

Rullstolsplatser bokas per telefon via Ticketmaster Callcenter på telefon 0771-70 70 70 . För gruppbokning kontakta eventinfo@gotevent.se

HÄR köper du biljetter till hoppning och dressyr på Ullevi


5 tips

på hur vi kan vara mot varandra för att få en riktigt kul uppladdning ihop.

VÄLKOMNANDE
Att välkomna varandra betyder att ge och ta emot med glädje. Tänk på att glädje smittar av sig.

NYFIKNA
Nyfikenhet och lust att ta kontakt är en bra början på en bra relation. Att prata med andra människor än vi vanligtvis gör kan berika oss och ge nya perspektiv.

ÖPPNA
Ha ett öppet förhållningssätt och låt inte färdiga åsikter och fördomar stå i vägen i mötet med andra.

RESPEKTERANDE
Respektera andra människor för det de är, inte för vad de gör.

NÄRVARANDE
Var här och nu när du möter människor. Det kanske det vackraste vi kan ge någon annan.

Vill du bli ännu bättre på att hälsa välkommen i ridsporten? I arbetsmaterialet Vår Ridklubb finns ett helt kapitel om Värdskap.

Svenska Ridsportförbundets nyhetsbrev till medlemsföreningarna.
Skicka gärna det här vidare så fler får ta del av informationen. Beställ prenumeration här.

Nyhetsbrevet skickas till den officiella e-postadress som finns angiven i IdrottOnline.
Kommer nyhetsbrevet till rätt person inom föreningen?
Om inte - be administratören att ändra e-post i IdrottOnline.
OBS! Nyhetsbrevet går inte att avbeställa