Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Km sommar presenterar:

Hans eminens kardinal Anders Arborelius OCD

Sverige har fått sin första kardinal någonsin. Under konsistoriet i Vatikanen den 28 juni upphöjde påve Franciskus biskop Anders Arborelius till det näst högsta ämbetet inom den romerskkatolska kyrkan.

Läs om Jonny Cash

Johnny Cash föddes under den stora depressionen på 1930-talet och växte upp i Arkansas.  Där fanns sångerna, gospeln, som uttryck för den tillitsfulla fromheten och visor med sin bakgrund i slaveriet. 

Förändringens vindar blåser i Sankt Antonius församling

När Katolskt magasin besöker Blekinge på vårkanten är det fortfarande oklart hur framtiden ska bli för den vidsträckta församlingen. Läs mer om Sankt Antonius församling....

Beställ tidningen

Det är enkelt att beställa en prenumeration eller lösnummer med all läsning. Mejla admin@katolsktmagasin.se eller ring 08-41019741 så kommer tidningen direkt. Du kommer inte att ånga dig.

Ledarkrönikan

Plötsligt är vi inte längre så långt från kyrkans centrum. Vi befinner oss i hän-delsernas centrum på ett sätt som vi inte ens gjorde medan Sverige fortfarande var ett katolskt land.

Från öster till väster ska Herrens namn bli prisat

"Intresset för kyrkan i Norden är stort"

Läs om Charlotta Smeds arbete i sam-band med utnäm-ningen av vår nya kardinal

Kardinalabborrfiskar

Hemsidan

Hemsidan uppdateras regelbundet med de senaste nyheterna, debatter och inlägg.


Facebook

På Facebook ger Km kontinuerligt analyser och nyheter och en närvaro med det som händer i det katolska samhället.


Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.