Nyhetsbrev med senaste nytt. Problem att visa det? Se det i webbläsaren.

Professionell hudvård, hudrengöring och hudskydd 

- STOKO-Shop Nyhetsbrev. Juli 2017. Nr.8  - 

Effektivt Solskydd

Äntligen är sommaren här.

Nu vill man gärna vistas utomhus och njuta av sol, värme och bad. Solljuset gör att kroppen producerar mer D-vitaminer, vilket gör oss piggare och gladare. Tyvärr utgör de starka UV-strålarna också en risk för vår hälsa när vi vistas för länge i solen.

Stokoderm Sun Protect.

För att slippa brännskador rekommenderar vi att all bar och utsatt hud som händer, ansikte, nacke och öron smörjs in innan du vistas i solen med Stokoderm Sun Protect 30 PURE.

Sun Protect 30 PURE är vattenresistent, parfymfri och färgämnesfri med UVB-30 och 5-stjärnigt UVA-skydd. Dessutom ger krämen UVC35-skydd mot strålar från industriella processer, t.ex. svetsning. Krämen innehåller även E-vitamin som bl.a. lugnar irriterad hud, förebygger rynkor och gör huden elastisk. Krämen absorberas snabbt av huden. Neutralt pH säkerställer kompatibilitet med huden och minskar risken för eventuell irritation.

Förpackning: 100ml. Pris: 95:-/st.

stokoderm-uv30-tub-100ml
Stokoderm-uv30

Livsviktigt att smörja in huden innan man vistas i solen!

Ju fler gånger man bränner sig i solen, desto större risk löper man att utveckla hudcancer. I Sverige konstateras varje år ca.3200st fall av cancer i födelsemärken. Glöm därför inte att använda solskyddskräm! Ta hand om dig själv och dina närmaste!

  • UVA-strålarnastår för 95 % av de ultravioletta strålar som når jordens yta. Det är de som gör pigmentet i huden mörkt. Till skillnad från UVB-strålarna känns inte UVA och de tränger in i hudens djupare skikt. Strålningen får huden att åldras i förtid och kan orsaka hudcancer.
  • UVB-strålarär mer energirika än UVA. Det är UVB-strålningen som gör att vi känner solljusets värme och gör att vi bränner oss när vi är i solen för länge. Precis som UVA bidrar UVB till att huden åldras i förtid och kan ge upphov till hudcancer.
  • UVC-strålarär mycket energirika. Solens UVC-strålning absorberas av atmosfärens ozonskikt och når inte jordytan. Men UVC-strålning kan uppkomma vid industriella processer, t.ex. svetsning.

After Sun

Stokolan Light Gel.

Efter en dag i solen kan din hud behöva lite hjälp med återhämtning. Stokolan Light Gel är en svalkande gel med lugnande och återfuktande egenskaper. Gelen lugnar irriterad hud och absorberas snabbt utan att efterlämna en kladdig yta. 

Innehåller glycerin och karbamid som återfuktar huden samt Kreatin. Kreatin finns naturligt i huden och är känt som hudens egen energiförhöjare genom att stärka skyddet av barriärlipider och bidrar till cellförnyelsen. pH 6.5.

 

Förpackning: 100ml. Pris: 59:-/st. 

 

Stokolan Light Gel
Stokolan Light Gel ger en svalkande och lugnande känsla för din hud.

Skumtvål ett bättre alternativ

Refresh Clear FOAM

Oberoende forskning visar att skumtvål kräver 36 % mindre av produkten för en effektiv handtvätt jämfört med traditionell flytande tvål.


Forskningen säger även att användning av skumtvål istället för vanlig flytandetvål minskar:
 - Vattenkonsumtionen med upp till 45 %.
 - Produktkonsumtion och kemiskt avfall.
 - Energin som krävs för att värma vattnet.
 - Förpackningsavfallet.
Studierna genomfördes i Storbritannien 2009.

Miljövänlig parfym- och färgämnesfri skumtvål
Miljövänlig parfym- & färgämnesfri skumtvål.

Refresh Clear FOAM.Parfym- och färgämnesfrimiljövänlig skumtvål som minimerar risken för allergiska reaktioner och hudirritationer. Innehåller fuktighetsgivare för att förebygga torra händer. Ger en skön silkeslen känsla efter tvätt.

Refresh Clear FOAM är Ecolabel certifierad. Vilket borgar för att produkten uppfyller stränga miljö-, funktions- och kvalitetskrav.

Förpackning: 250ml. Pris: 79:-/st.
Dosering: 1 tryck per handtvätt. 250ml räcker till hela 357st handtvättar.


Annons från samarbetspartner:

NoMu tillverkar underbara rubs
NoMu rubs

Ninasmat

Rubs perfekt för sommarmaten!

Sydafrikanska NoMu tillverkar underbara rubs med råvaror av högsta kvalitet!

Se alla rubs >här<

Se Ninasmat stora utvalda sortiment över 180 godsaker och köksredskap  >här<

Ange kampanjkod: stoko1701 så får ni 10% rabatt på hela sortimentet tom 31/7-17


© 2004-2017  Stoko.se/STOKO-Shop     info@stoko.se

facebookinstagramhomepage

Du får detta nyhetsbrev eftersom du är en kund till oss eller för att du har skrivit upp dig på vårt nyhetsbrev. Skulle du vilja avsluta din prenumeration, klicka här.