Newsletter with the latest news. Problem viewing? View it in your browser.

 

Det har atter igjen vært avholdt «Landsmøte» i Kristiansand. Nok en gang vil det ble avvist som gyldig av myndighetene. Det lovlige valgte sentralstyre av 16-17 april har mottatt «sentralstyreprotokoller» og epost korrespondanse mellom ulike fraksjoner i kuppmakerstyret før Landsmøtet 18.02.2017. Der fremgår det at det er dyp splittelse i kuppmakerstyret grunnet grove vedtektbrudd.

Makvan Kasheikal som hevder han er gjenvalgt leder, er i praksis gjeninnsatt via enda et kupp. Han tar seierdansen uten å innse at gleden vil bli kortvarig og konsekvensene enorme.

Flere fylkeslag har underkjent innkallelsen, og dette landsmøte innkalt av et ugyldig styre vil bli ugyldiggjort på lik linje som Ekstraordinære Landsmøtet av 18.06.2016. Så hva skjer videre? Det eneste lovlige sentralstyret vil selvfølgelig sørge for at dette styret ikke blir registrert i Partiregisteret. Prosessen er allerede i gang, og vil bli levert myndighetene innen klokken 0800 den 20.02.17. Spørsmålet dreier seg nå om hva som skjer videre med partiet Demokratene i Norge.

Det er klart at etter 3 landsmøter på under 1 år kan få enhver til å lure på om dette partiet har livets rett. Partiet kan bli «avskiltet» og nektet å stille stortingslister for 2017. Skjer dette forsvinner all partistøtte, partiet vil ble fjernet i Partiregisteret og endret til en politisk forening.
Det kaoset som har oppstått skyldes mindretallsfraksjon som kuppet partiet. Dette er beskrevet i Partiregisteret vedtak av 26.07.2016, der forløpet, innkallelsen og gjennomføringen av det Ekstraordinære Landsmøtet av 18.06.2016, og dets beslutninger, er å anse som ugyldige.
De som ikke har dette vedtaket kan få det ved å kontakte oss på post@democratene.no

Det er trist i en tid der nasjonalkonservative partier vokser i alle andre land, har vi antidemokratiske krefter i partiet som setter lov og orden tilside for sikre egen makt. Istedenfor å fremstå som et reelt politisk alternativ i en tid det er nødvendig, fremstår partiet nå som en utgave av den britiske politiske satire serien «Javel, herr statsråd». Så gårsdagens «kaffemøte» har kun tragiske resultater.


Flere nyhetsbrev:

Nyhetsbrev - Money for Nothing

Nyhetsbrev - februar 2017

Nyhetsbrev - januar 2017


De som måtte ønske ytterligere informasjon om kuppet kan besøke www.bakholdsangrep.no og eller www.democratene.no

 

Med vennlig hilsen

Sentralstyret av 17.04.2016

Demokratene i Norge


twitterfacebook

You are receiving this newsletter since your are a customer or you have signed up on our newsletter. If you would like to unsubscribe, click here.