Problem att läsa kärleksbrevet? Klicka här för att visa det i webbläsaren.

Cirkus Eros Kärleksbrev
 

 
Kurser 2017:

28 - 30 april 2017:
TANTRALILA
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

12 - 14 maj 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

26 - 28 maj 2017:
YONI - Fri att Njuta
Helgkurs för kvinnor –
med Jennie Rehbinder
I Stockholm

1-4 juni 2017:
Kärleksretreat
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
På Skeppsuddens Kursgård

18 - 20 augusti 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

29 sep - 1 okt 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

27 - 29 oktober 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

3 - 5 november 2017:
Ecstasy Play
Lekfull BDSM – med
Andy Buru & Calle Rehbinder
I Stockholm

10 - 12 november 2017:
Gudomlig Extas
Fortsättningskurs för par – med Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

24 - 26 november 2017:
TANTRALILA
Lekfull tantra, för alla - singlar och par –
med Calle Rehbinder
I Stockholm

8 - 10 december 2017:
Gudomlig Njutning
Grundkurs för par – med
Calle & Jennie Rehbinder
I Stockholm

***********

Andras kurser
vi arrangerar:

20-25 juni 2017:
Urban Tantra Professional Training Program
A dynamic 6 day workshop, for sexuality professionals.
With Barbara Carrellas
At Skeppsudden, Norrköping

 ***********

Festivaler:

14-18 juni 2017:
Sexsibility Festival

På Ängsbacka kursgård

 
För dig med högre ambitioner:
(samma innehåll som föregående nyhetsbrev, men på svenska)

Urban Tantra Professional Training Program with Barbara Carrellas

Urban Tantra Professional Training Program
Barbara Carrellas
20-25 juni 2017
Skeppsuddens kursgård, Norrköping

Sedan 2009 har Barbara Carrellas erbjudit denna unika
och revolutionerande kurs för alla som har ett
professionellt intresse för avancerad sexualitet  –

The Urban Tantra® Professional Training Program.


Tillbaka i Sverige igen i sommar!

Calle, Barbara & Jennie

Barbara Carrellas kommer tillbaka till Sverige – denna gång med sin sexdagars intensivkurs för dig som arbetar eller vill arbeta med sexualitet – och det är vi (Calle & Jennie Rehbinder) som har bjudit hit Barbara, och arrangerar allt praktiskt som har med kursen att göra här i Sverige.

Urban Tantra® är en nutidsorienterad form av medveten sexpraktik för upptäcktsresande på området andlighet och sexualitet, och presenterades först i Barbara Carrellas bok Urban Tantra (2007). Därefter har det expanderat till Barbaras kurser, som hon håller på flera kontinenter världen över sedan dess.

Urban Tantra® Professional Training Program är skapad främst med tanke på dig som arbetar (eller vill arbeta) med sex och sexualitet – men kursen är inte begränsad till enbart proffs. Du kan ha ett seriöst och djupt engagemang och intresse av privata skäl. Denna kurs ger dig redskap att lyfta dina kunskaper och erfarenheter till en helt ny nivå, såväl personligt som professionellt.

Oavsett om du ser dig som tantriker, domina, daka/dakini, sexterapeut, lärare, kursledare, coach, surrogat, erotisk kroppsterapeut, eller vilken annan gren av arbete som helst som inkluderar sex, och vill ha en bredare och djupare förståelse för mänsklig sexualitet, så passar denna kurs för dig.

Urban Tantra® Professional Training Program är mycket mer än en kurs. Det är ett internationellt nätverk, en community, en filosofi, samt en inkluderande praktisk tillämpning av sexualitet, som erbjuder stöd och inspiration för såväl personliga som professionella mål.

Läs mer:

Hemsidan för Urban Tantra® Professional Training Program »

Barbara Carrellas egen hemsida »

Barbara Carrellas


Urban Tantra® moderniserar
, frossar i, leker och busar med traditionell Tantra, men hedrar samtidigt denna rika, uråldriga, andliga tradition, med fokus på essensen – sammanlänkandet, närvaron och extasen. Om du vill lära ut/praktisera det som ligger ditt hjärta närmast, och samtidigt upprätthålla en framgångsrik yrkesverksamhet på området sexualitet, erbjuder Urban Tantra® många effektiva verktyg.

Denna kurs ger dig också kunskap om marknadsföring, hur du etablerar ett personligt varumärke, skapar bättre kundrelationer och hur du når ut till potentiella kunder/klienter.

Du får också inspiration till hur du kan utveckla den optimala vägen till glädje och njutning för just dina klienter/kunder, och hur de ska få märkbara resultat, löfte om mer, samt möjligheten att nå sin högsta potential.

Utöver detta kommer vi även att se till att du som deltagare ska uppleva kursen som både en lärorik och en njutbar upplevelse, att det också ska kunna kännas som en retreat. 

Detta sexdagars program innehåller:

  • Hur du anpassar ditt språkbruk för att både attrahera och behålla en bredare kundkrets.
  • Hur du kan skapa genusneutral praktik i det du gör, för att på så sätt inkludera klienter/kunder av alla varianter av kön och sexuella preferenser.
  • Kraftfulla och effektiva andningstekniker som kan ge både dig och dina klienter/kunder mer styrka och integritet.
  • Hur du kan ge din klient/kund vad hen behöver, utan att kliva över dina egna gränser, och utan att störa den nödvändiga processen.
  • Hur BDSM (med fantasi, rollspel, medveten maktdynamik och intensiva sensationer) kan expandera din tantriska resa till starkare former av extas.
  • Hur Tantra (med andning, ritualer, rörelse och medveten beröring) kan expandera och berika ditt BDSM-utövande med djupare intensitet och närvaro.
  • Effektiv marknadsföring för att hitta nya kunder/klienter, samt kontrollverktyg för hur du ska hitta precis rätt sorts kunder.
  • Utrymme och tid för att tillmötesgå kursdeltagares individuella frågeställningar och intressen.

Kursgården:

Platsen för årets Urban Tantra® Professional Training Program är Sveriges vackraste kursgård – Skeppsuddens Kursgård, strax utanför Norrköping, alldeles vid Bråviken – samma plats där Barbara höll denna kurs 2010.

Skeppsudden ligger avskilt, omgivet av natur, med en stor bastu (med panoramafönster mot Bråviken), samt en egen badplats med klippor och brygga. Den vackra trädgården är stor, med mängder av äppelträd, och det är lätt att hitta sin egen plats att vila, tänka eller bara njuta. Rummen för boende är charmiga och mysiga, och maten som serveras är delikat.

Tanken är att kursen också ska vara en härlig retreat, med njutning, helande och vila, för dig som annars jobbar med att ge andra människor just detta. Du är värd att få detsamma tillbaka till dig själv, helt enkelt.

Skeppsuddens Kursgård

Unika aktiviteter just på denna kurs!

I år kommer kursen att vara på midsommar – vilket ju är årets största högtid för oss svenskar, med urgamla rötter från förhistoriska, hedniska tidevarv, starkt präglat av fruktbarhetsriter – sexmagi för vikingar!:-)

Med inspiration av detta kommer vi att hålla en hednisk midsommarritual, med gille, som en del av kursveckans aktiviteter. Vi planerar också att hålla en glödvandring vid midnatt. Många spännande bonusaktiviteter!

Midsummer 2017

Varför bjuder vi in Barbara till Sverige?

Vi värderar Barbaras arbete oerhört högt. För oss är hon en av våra allra viktigaste inspirationskällor. Vi anser att Barbara bryter helt ny mark med det hon erbjuder, samt att allt hon levererar är av mycket hög kvalitet. Av dessa skäl är hon också en mycket populär lärare, och vi vill förstås att hon ska få tillfälle att få så mycket plats som möjligt. Vi tycker också att det är dags för Barbara att komma tillbaka till Sverige för att hålla sin kurs för proffs – det var snart sju år sedan sist...

Jennie om Barbara:

"Jag vill bjuda hit Barbara till Sverige för att hon är klok, vis, intelligent och gränslöst inspirerande. Jag har deltagit på fyra av hennes kurser, varav en som assistent på de kurser som vi arrangerat åt henne i Sverige, och hon öppnar både mitt hjärta en min hjärna – varje gång.

Barbara lär ut Tantra på ett sätt som gör att vem som helst kan förstå hur det kan appliceras på deras eget liv."

Calle om Barbara:

"Sedan vi möttes första gången för åtta år sedan, har jag kommit att se Barbara som en mentor, en älskad vän, en fantastisk kollega och en stor inspirationskälla – på flera områden. Jag har deltagit i sex av hennes kurser, varav två som assistent på de kurser som vi arrangerat åt henne i Sverige, och en då jag var hennes assistent på Urban Tantra Professional Training Program i San Francisco 2014.

Jag har en enorm respekt och uppskattning för Barbara. Hon är en underbar människa och en fantastisk lärare, med ett uppenbart patos för det hon gör. Jag kan varmt rekommendera hennes kurser till vem som helst som vill växa som människa och bli mer medveten, med sexualitet och sensualism som verktyg."


Böcker av Barbara Carrellas:

Barbara Carrellas' books

Barbara Carrellas har skrivit följande böcker:
Urban Tantra: Sacred Sex for the Twenty-First Century
 
Ecstasy is Necessary: A Practical Guide to Sex, Relationships and Oh So Much More
Luxurious Loving

Barbara introducerar en helt ny attityd till tantra, med ett helhetstänkande präglat av såväl det metafysiska som det praktiska, humor och lek, samt ett genusöverskridande förhållningssätt till medveten sexualitet.

Hennes böcker och kurser är allt annat än dogmatiska och renläriga – de är snarare en utpräglat eklektisk blandning av andliga och sexuella praktiker, formgivna specifikt för att uppmuntra läsare och kursdeltagare av alla åldrar, genus, sexuella preferenser m.m. att expandera sin kapacitet för såväl njutning som andlig utveckling.

Barbara blev utnämnd till "Best Tantric Sex Seminar Leader" i New York City, av Time Out/NY Magazine, på grund av hennes kurser i Urban Tantra®.

Barbara fick också utmärkelsen "Lifetime Achievement Award" av Sexual Freedom Awards i Storbritannien 2016.

Vill du deltaga på denna fantastiska kurs?

Kontakta Calle & Jennie Rehbinder,
organisatörer för Barbara Carrellas kurser i Sverige
(och övriga Europa, förutom Storbritannien).

e-post: CalleJennie@urbantantra.org

Mer information om hur du anmäler dig »

Du kan också bli en del av detta professionella nätverk!

Respons från tidigare deltagare:

"This training program, and particularly Barbara Carrellas , inspired courage, creativity and confidence not just in my professional life but also personally. What are you waiting for… sign up now!"

~ Rebecca Lowrie

....................................

"Barbara Carrellas is one of the most extraordinary sex educators working on the planet today. I have personally worked with and learnt from Barbara for almost 20 years, and can not recommend the work that she does highly enough.

The Urban Tantra® Professional Training Program is a genuinely holistic training experience. Barbara leads by example and holds a shining light over what’s actually possible, leaving participants feeling emotionally nourished, professionally inspired and intellectually engaged. Her knowledge and passion for sex and communication is unparalleled, and her pioneering work around gender-neutral approaches to sex and orgasm have changed the way sex is taught in workshops globally.

In an era where sex teachers, therapists and workers are needed more than ever, Barbara Carrellas presents sex education in a bold, dynamic, refreshing and genuinely pioneering manner. Barbara Carrellas truly is the Real Deal!"

~ Cyndi Darnell

....................................

"This program was life changing, ecstatic, wondrous, transformational and revolutionary. Never in my life have I felt like such an extraordinary person—an extraordinary me! Coming back home, I have been charged with love and energy. I watch how it touches the people around me…amazing! The Urban Tantra® Professional Training Program is not only brilliant, it’s breathing genuine bliss into my life. Thank you Barbara!! I am forever grateful."

~ Cate Jones

....................................

Mer respons från tidigare deltagare »


Besök gärna Barbaras hemsida för mer info »

Barbara Carrellas


Calle & Jennie kramas i skogenFoto: Eva Elings

Vi levererar livskvalitet – låt ditt liv bli sexigare, njutbarare, roligare och mer utvecklande
– kom och lek med oss!

Cirkus Eros har också en Fan Page på Facebook!

Facebook

Klicka gärna "gilla" på vår Facebooksida, så får vi fler besökare!

Kärlekskurser med Calle & Jennie Rehbinder - på Facebook

Det finns nu också en Facebookgrupp för alla som varit deltagare på någon av våra kurser! Den heter "Kärlekskurser med Calle & Jennie", och vänder sig till ALLA som någon gång har gått en kurs med oss.

I den gruppen kan du dela med dig av erfarenheter, tankar, inspirationer - ställa frågor, knyta kontakter med andra tidigare deltagare. På så sätt kan vi få mer dynamik, mer rörelse - mer kärlek, liv och lust i vår ständigt expanderande kursverksamhet!

Alla som har gått någon kurs med oss är välkomna!

Besök Facebooksidan "Kärlekskurser med Calle & Jennie" »

Prenumerera på våra kärleksbrev!

Om du inte redan får våra kärleksbrev till din e-postlåda, men gärna vill få det skriv din epostadress här på Get A Newsletter,
så skickas de regelbundet hem till dig.

OBS! Inget spammande, bara trevlig information!

Kontakt:

Calle & Jennie Rehbinder

CalleJennie@urbantantra.org

(för alla kontakter gällande Urban Tantra Professional Training Program)

Övrig kontakt:

info@cirkuseros.nu

Calle Rehbinder
070-79 76 333
calle@cirkuseros.nu

 

Jennie Rehbinder
070-285 10 91
jennie@cirkuseros.nu

www.cirkuseros.nu

 
     
 

Klicka här för att avsluta din prenumeration på våra kärleksbrev.

 

 

 

 

 

 

 

 

Spara

Spara

Spara

 

Spara

Spara

Spara

Spara